Preloader All Remove Danmark

Grøn service

Er det grønne ved at gro jer over hovedet? Så kan vi hjælpe. Uanset om I er en virksomhed, boligforening eller kommune, kan vi løfte opgaven med at stå for det grønne.

Professionel håndtering af grønne arealer
Græsplæner kræver regelmæssig slåning og ikke mindst gødning, så arealet altid fremstår sundt og pænt. Vi kan også hjælpe med problemer med skadedyr, for eksempel gåsebillens larver, som især er glade for at leve i sandet jord og æder græssets rødder. Resultatet ses ofte som store områder, der er gule eller brune. 

Beskæring og klipning
At beskære små og store træer skal altid ske i rette tid – enten før løvspring eller i efteråret. Det samme gælder hækklipning og nedskæring af buske. Vi står gerne for det hele – også hvis det kræver lifte, motorsave, rodfræsere og andre redskaber. Når arbejdet er fuldført, kan vi hjælpe med ny beplantning og bortkørsel af grønt affald. I samarbejde med anlægsgartnere kan vi også hjælpe med flytningen af træer og andre større opgaver.

Ukrudtbekæmpelse
Ukrudt giver aldrig op, men vi kan hjælpe med at holde det nede. Når det gælder ukrudt mellem fortovsfliser eller i bede, kan vi hjælpe med afbrænding eller en anden miljøvenlig bekæmpelse. 

Har du en specifik opgave eller vil du have rådgivning i forbindelse med jeres grønne arealer, så kontakt os nu.


Referencer