Preloader All Remove Danmark
Effektiv og miljøvenlig afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – også miljøet.
Opstartstilbud til nye kunder inkl. kørsel & rensemiddel * 775,- Derefter 275,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det miljøvenlige beskyttelsesmiddel til graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
* Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.
Sådan afrenser vi graffiti

anti graffiti abonnement

I All Remove afrenser vi graffiti på flere måder. 

Klik her for at læse mere

Få en fast aftale

Anti graffiti beskyttelse Rosenbaekken Torv Odense

Har du ofte brug for graffitiafrensning? Få en fast aftale med os.

Læs mere om vores abonnementer

Graffitiafrensning i Århus – graffitirens

I All Remove har vi afrenset graffiti i mere end 30 år på alle slags overflader – facader, vinduer, fortove, fliser, broer, skilte, bænke og meget andet. Vi er landsdækkende og tilbyder udover graffitiafrensning også anti-graffiti beskyttelse igennem faste abonnementer.

Uden en graffitiafrensning fremstår en facade eller overflade misligeholdt. Derfor er det vigtigt, at man som ejer sørger for at få graffitiafrenset hurtigt. For graffiti tiltrækker desværre mere graffiti. Og det kan gå meget stærkt. Samtidig sænker graffiti områdets ejendomsværdi, plus at graffiti i høj grad skaber utryghed for folk i området. 

Graffitiafrensning i Århus – på store og små områder
Selv en lille såkaldt graffiti-'tag' kan gøre skade på en facade. Hos All Remove tilbyder vi derfor også graffitirens til de helt små typer af graffitihærværk og dermed kan vi nemt fjerne spraymaling. Generelt er det dog de større tilfælde af graffitihærværk, der gør, at vi bliver kaldt ud. Det kan være på gavle og vægge, butiksfacader eller andre steder i byens rum, hvor hærværksfolkene forsøger at få opmærksomhed. Vi ser endda også eksempler på graffiti på biler og varevogne, der er blevet ramt af graffiti.

Lad være med at fjerne det selv
Men hvordan fjerner man graffiti? Mange kaster sig selv over opgaven typisk efter et besøg i det lokale byggemarked – men resultatet kan desværre svinge meget. Hvis du er uheldig og ikke ved, hvad du gør, kan du reelt ødelægge overfladen og gøre skaden uoprettelig. 

Hos All Remove har vi fjernet graffiti og fjernet spraymaling siden 1987 i hele landet – også Aarhus. Vi kender forskellene på overfladerne, men vi kender også de forskellige former for kemi, der skal bruges til graffitirens. Vi anbefaler derfor altid, at man får en professionel til at give et bud på en facaderens eller graffitiafrensning i Århus.

Vi kommer gerne og ser på sagen
For at sikre os at vi giver dig det rigtige tilbud, kommer vi gerne forbi og ser på graffitihærværket. Du kan dog også sende os billeder af graffitien, så vi hurtigere kan vurdere, hvordan en graffitiafrensning bør gennemføres. Lad os derfor give et tilbud på, hvordan vi kan fjerne graffitien. Det er helt uforpligtende og uden binding på nogen måde. 

Hvad med bagefter graffitiafrensningen?
Efter at vi har fjernet graffitien fra dine overflader, kan vi tilbyde en anti-graffiti beskyttelse. Beskyttelsen består i, at vi påfører et usynligt lag beskyttelse på facaden eller overfladen. Hvis der så kommer graffiti på et senere tidspunkt, kan vi fjerne det usynlige lag med varmt vand. Det gør vi med en såkaldt hedvandsafrensning. Derefter påfører vi så et nyt usynligt lag beskyttelse. 

Vil du høre mere om vores graffitiafrensning i Århus? Så kontakt os nu eller bestil et tilbud.

 

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 


Referencer