Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
graffiti fjernes paa bryggebroen

Graffitiafrensning i Århus – graffitirens

Sådan afrenser vi graffiti

anti graffiti abonnement

I All Remove afrenser vi graffiti på flere måder. 

Klik her for at læse mere

Få en fast aftale

Anti graffiti beskyttelse Rosenbaekken Torv Odense

Har du ofte brug for graffitiafrensning? Få en fast aftale med os.

Læs mere om vores abonnementer

I All Remove har vi afrenset graffiti i mere end 30 år på alle slags overflader – facader, vinduer, fortove, fliser, broer, skilte, bænke og meget andet. Vi er landsdækkende og tilbyder udover graffitiafrensning også anti-graffiti beskyttelse igennem faste abonnementer.

Uden en graffitiafrensning fremstår en facade eller overflade misligeholdt. Derfor er det vigtigt, at man som ejer sørger for at få graffitiafrenset hurtigt. For graffiti tiltrækker desværre mere graffiti. Og det kan gå meget stærkt. Samtidig sænker graffiti områdets ejendomsværdi, plus at graffiti i høj grad skaber utryghed for folk i området. 

Graffitiafrensning i Århus – på store og små områder
Selv en lille såkaldt graffiti-'tag' kan gøre skade på en facade. Hos All Remove tilbyder vi derfor også graffitirens til de helt små typer af graffitihærværk og dermed kan vi nemt fjerne spraymaling. Generelt er det dog de større tilfælde af graffitihærværk, der gør, at vi bliver kaldt ud. Det kan være på gavle og vægge, butiksfacader eller andre steder i byens rum, hvor hærværksfolkene forsøger at få opmærksomhed. Vi ser endda også eksempler på graffiti på biler og varevogne, der er blevet ramt af graffiti.

Lad være med at fjerne det selv
Men hvordan fjerner man graffiti? Mange kaster sig selv over opgaven typisk efter et besøg i det lokale byggemarked – men resultatet kan desværre svinge meget. Hvis du er uheldig og ikke ved, hvad du gør, kan du reelt ødelægge overfladen og gøre skaden uoprettelig. 

Hos All Remove har vi fjernet graffiti og fjernet spraymaling siden 1987 i hele landet – også Aarhus. Vi kender forskellene på overfladerne, men vi kender også de forskellige former for kemi, der skal bruges til graffitirens. Vi anbefaler derfor altid, at man får en professionel til at give et bud på en graffitiafrensning i Århus.

Vi kommer gerne og ser på sagen
For at sikre os at vi giver dig det rigtige tilbud, kommer vi gerne forbi og ser på graffitihærværket. Du kan dog også sende os billeder af graffitien, så vi hurtigere kan vurdere, hvordan en graffitiafrensning bør gennemføres. Lad os derfor give et tilbud på, hvordan vi kan fjerne graffitien. Det er helt uforpligtende og uden binding på nogen måde. 

Hvad med bagefter graffitiafrensningen?
Efter at vi har fjernet graffitien fra dine overflader, kan vi tilbyde en anti-graffiti beskyttelse. Beskyttelsen består i, at vi påfører et usynligt lag beskyttelse på facaden eller overfladen. Hvis der så kommer graffiti på et senere tidspunkt, kan vi fjerne det usynlige lag med varmt vand. Det gør vi med en såkaldt hedvandsafrensning. Derefter påfører vi så et nyt usynligt lag beskyttelse. 

Vil du høre mere om vores graffitiafrensning i Århus? Så kontakt os nu eller bestil et tilbud.

 


Referencer