DEAS vil sikre højeste kvalitet i The Silo

”All Remove er altid parate til at finde den rigtige løsning til den rigtige pris. De er fleksible og løsningsorienterede. Og som det vigtigste indfrier de vores forventninger ved at holde, hvad de lover.”

Ruben Theodor Sass, driftskonsulent
DEAS

Danmarks dyreste lejlighed ligger i Nordhavn. Her kan den kommende ejer boltre sig på 398 m2 på øverste etage, hvor der er højt til loftet og en forrygende 360° udsigt ud over Øresund. I skrivende stund kan lejligheden købes for den nette sum af ca. 32 millioner.

Concierge i lobbyen
Men det er ikke kun penthouse-lejligheden, der gør ejendommen unik. The Silo er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, COBE, og de har kælet for detaljerne i alle 40 lejligheder, der som minimum har én altan. Lobbyen bliver endda bemandet med en concierge.

Kvaliteten er med andre ord i højsædet, og derfor skal der selvfølgelig også være fuldstændigt rent hele vejen til toppen. En opgave, som DEAS har overladt til All Remove: ”Det er jo ikke en almindelig københavner-ejendom. Der er nogle særlige behov og krav, som skal overholdes, så vi forventer naturligvis også noget ekstra af vores samarbejdspartner til ejendomsservice,” siger Ruben Theodor Sass, der er driftskonsulent i DEAS – Danmarks største Full Service Property House.

Ingen brudte løfter
”Vi har i forvejen et godt samarbejde med All Remove. De har en god forståelse for, hvem vi er og hvad vores kunder forventer. De forstår vores behov som administrator og leverandør af ejendomsservice, og de formår at være fleksible og løsningsorienterede. Jeg oplever, at de altid er parate til at finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Og som det vigtigste indfrier de vores forventninger ved at holde, hvad de lover,” fastslår Ruben Theodor Sass, der for nyligt også har valgt All Remove som samarbejdspartner til ejendomsservice i Polaris – en nyopført ejendom på Island Brygge. 

Billeder: COBE Architects