Tog og biltrafik havde sat sine spor af sod og smuds på det kendte byggemarkeds hovedkontor i Århus. Men værst var dog rødalgerne, der nedbryder facaden. Nu er al beton blevet afrenset og imprægneret.   

For ikke så længe siden havde det gamle andelsmejeri MD Foods hovedkontor på Skanderborgvej 277. I dag er der flyttet nye firmaer ind, bl.a. Stark og Newsec. Men desværre var der også kommet nogle kradsbørstige mikroorganismer på besøg.

Rødalger bider sig fast
Udover at trafikken fra hovedvejen og togbanen havde tilsmudset betonoverfladerne med snavs og sod var facaden også blevet hårdt ramt af alger af værste skuffe: Rødalger æder sig ind i overfladen og nedbryder langsomt betonoverfladen.

Trappetårne og kanter afrenset
For at komme algerne til livs – og i det hele taget friske facaderne op – foretog vi en grundig afrensning af trappetårne, betonkanter m.m. Derefter imprægnerede vi overfladerne for at beskytte bygninger bedre i fremtiden. Facaden på Starks hovedkontor fremstår nu igen frisk og pæn.

Vil du vide mere om opgaven? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular