Preloader All Remove Danmark
skridsikring All Remove

Forebyg glatte overflader på træ

HVAD GØR TRÆOVERFLADER GLATTE?

• Alger
• Blade
• Mos
• Regnvand
• Havsprøjt
• Væskestænk

TUSINDEVIS AF BITTESMÅ ALUSTYKKER GIVER RU OVERFLADE

Aluminium granulat v2

All Removes blanding indeholder tusindevis af bittesmå aluminiumsstykker.

Stykkerne er ca. 1 mm i diameter og ikke runde, men kantede og minder om salt.

De er også mulige at se med det blotte øje, derfor er behandlingen ikke usynlig.

Årligt sker der 110.000 faldulykker i Danmark. De fleste sker for ældre, men også yngre kan nemt glide og falde. Et fald kan være meget smerteligt og give langvarige mén – og ikke mindst et længerevarende sygefravær.

Glatte gulve og trapper er sjældent noget, man tillægger særlig stor fare. Alligevel sker der hvert år utallige faldulykker, som går ud over folk i alle aldre.

Vand og alger gør overfladerne glatte
Det er bl.a. det danske vejr, der er skyld i de glatte overflader – især på udendørs belægninger.

Regn kan i sig selv gøre træbelægninger til en skøjtebane, og hvis der tilmed er alger, blade eller mos på overfladen, giver det nærmest en dobbelteffekt. Er man uopmærksomhed, ender man hurtigt med at falde og slå sig.

Udendørs træflader kan skridsikres
Det er muligt at forebygge glatte overflader på alle slags udendørs træoverflader og på den måde mindske risikoen for faldulykker væsentligt.

All Removes løsning kan bruges på alle typer udendørs trægulve – lige fra terrasser og trapper til gangbroer, havnemoler og legepladser.

Sådan virker det
Skridsikringen fjerner selvsagt ikke det lag af alger, blade, regnvand eller mos, der ligger på overfladen.

Men på det behandlede område øges friktionen synkront med vægten og forhindrer dermed det fortsatte skred. Effekten fremkommer ved hjælp af det metalliske granulat, som blendes ind i produktet inden applikation.

Forventningen til skridsikringen er, at foden typisk vil gribe fat i overfladen inden for 7-20 cm og dermed give et sikkert fodfæste. På den måde forebygges en faldulykke.

Lang holdbarhed
Skridsikringen er ved moderat slid holdbar i op til 5 år, men det er en god idé at genbehandle efter 3 år i tilfælde af intenst slid.

Skridsikring traebro

All Removes skridsikring er oliebaseret, og vi blander et skridsikringsgranulat i olien, som efter hærdning får en ru overflade.

Inden skridsikringen kan påføres, er det vigtigt, at overfladen er 100% rengjort og forberedt til behandling. Det er en behandling, der er påkrævet og det udføres altid af All Remove.

Behandlingen forberedes
Derefter blander vi produktet på stedet. Skridsikringen består bl.a. af olie, hvori vi tilføjer harpiks, skridsikringsgranulat og hærder.

Granulatet indeholder bittesmå aluminiumsstykker, der i udseende kan minde lidt om saltkrystaller.

Skridsikringen påføres
Behandlingen udføres inden for en fastsat tidsramme, da produktet ellers vil hærde og blive ubrugeligt.

Vi ruller skridsikringen på trægulvene, så man undgår, at det sprøjter på områder og vægge rundt omkring træoverfladerne.

Stærkere fodfæste
Når behandlingen er rullet på, ligger skridgranulatet i overfladen og giver et stærkere fodfæste.

Det er muligt at se skridgranulatet med det blotte øje – men sådan er det, hvis man ønsker sikkerhed fremfor for kosmetik.

Stærk beskyttelse
Skridsikringen tager ikke skade af saltning og nedbrydes ikke af UV-stråler. Behandlingen er desuden også modstandsdygtig over for klor og salt, for eksempel ved behandling i nærheden af swimming pools og havneområder.

Bestil tilbud