Rene omgivelser er en af grundene til, at mange turister kommer til Danmark. I Horsens vil man gerne gøre midtbyen til et bedre sted at besøge, og derfor er man netop nu i gang med en omfattende byfornyelse.

Nemmere at få affaldet af vejen
En lille brik i det store projekt er håndteringen af affald. Byens borgere og besøgende skal nemmere kunne komme af med ispapir, pizzabakker og tommer flasker.

Hitsa, der i mange år har udviklet byrumsinventar, har i samarbejde med Ve2 produceret og stået for opførelsen af flere nye affaldsstationer ved Horsens Havn og Horsens Lystbådehavn.

Affaldsstationer taget hånd om
I Horsens Kommune vil man gerne sikre, at de nye affaldsstationer fremstår pæne i mange år frem. Derfor har All Remove coatet dem med ARD 350 – en stærk anti-graffiti beskyttelse, der gør det nemmere at fjerne graffiti, tusch og klistermærker igen og igen, år efter år. Samtidig sikrer beskyttelsen, at farven ikke falmer.

Forhåbentlig vil de mange forbedringer i Horsens midtby og de nye affaldsstationer på havnen få endnu flere turister til at få øjnene op for Danmarks rene omgivelser.