Havsprøjt, fugleklatter og alger. Der er nok af ting, der kan sætte et kedeligt præg på den nye promenade ved Marselisborg Havn. Derfor har vi nu givet kajkanten en ultimativ imprægnering.

Det maritime miljø har fået vokseværk på Marselisborg Havn. Netop nu er entreprenøren, Arkil, ved at færdiggøre Den Blå Promenade, der bl.a. kommer til at bestå af havnetorv, strandhave og et kunstatelier.

Plettet beton
En del af promenaden består af en tyk kajkant af beton. Men desværre var betonelementerne blevet tilsmudsede og plettede allerede før, de var blevet sat op. Der var bl.a. kommet mange pletter fra formolie. Første opgave var derfor at rengøre betonen ved at fjerne smuds og pletter.

Dobbelt imprægnering
Havneområder er generelt meget udsatte. Overfladerne bliver hårdt ramt af salt, alger, fugles efterladenskaber – og ikke mindst de mange besøgende mennesker, der kommer for at nyde deres isvafler, sodavand, øl og meget andet på molen og desværre også nogle gange spilder på betonen.

For at beskytte kajkanten blev al beton derfor beskyttet med vores stærke imprægnering, Faceal Oleo HD. Bagefter lagde vi en usynlig PSS 20 anti-graffiti beskyttelse ovenpå.

Nu er kajkanten ved det nye Marselisborg Havn klædt på til endnu mere maritimt liv i mange år frem – og besøgende på havnen kan nyde de rene og pæne omgivelser.

Vil du vide mere om opgaven? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular