I Naturpark Amager er en række potentielt glatte overflader blevet beskyttet med All Removes skridsikring. Det giver større sikkerhed for badegæster og besøgende.

Kyststrækningen rundt om Naturpark Amager giver masser af mulighed for friluftsliv. Alt fra lystfiskere, vinterbadere og børnehaver kommer jævnligt på besøg, og derfor er det også vigtigt, at der tænkes på sikkerheden. Faldulykker er ikke ufarlige, for ældre kan et fald endda være yderst alvorligt.

Træoverflader bliver glatte
Det er især udendørs træoverflader, der kan blive til en farlig glidebane. Smuds og jord fra folks sko kan gøre træoverflader glatte, når det regner, og også alger lægger sig ofte som et tyndt lag på overfladen, der er nemt at glide i.

Skridsikring mindsker potentialet for ulykker
All Removes skridsikring til træ er oliebaseret og indeholder et granulat, der påføres overfladen og dermed mindsker risikoen for at glide. Skridsikringen fjerner naturligvis ikke hverken alger, blade, regnvand eller mos, men i tilfælde af et skred øges friktionen synkront med vægten og mindsker risikoen for at glide.

Behandlingen er netop blevet påført forskellige steder i naturparken i nærheden af foreningsbyen Slusen. Her er en ny trætrappe blevet skridsikret, og derudover er en række potentielt glatte steder på badebroerne også blevet mere sikre at færdes på takket være behandlingen.

Vil du høre mere om All Removes skridsikring, så kontakt Jane Thillerup på 70 10 07 07