For at skabe et mere ensartet udtryk på facaden er betonsøjlerne, der bærer Danske Banks nye domicil, blevet behandlet med en mørk, læderbrun betonlasur.

Om ikke så længe skifter Danmarks største bank adresse. Fra at have haft hovedsæde i mange år på Holmens Kanal flytter bankens hovedkontor nu ind i et nyopført domicil på Postgrunden et stenkast fra Københavns Hovedbanegård.

Søjler skilte sig ud
Det nye domicil, der er tegnet af arkitektfirmaet Lundgård & Tranbjerg, består af to røde teglbygninger, der går i ét med de andre klassiske karréer i området. Men mod gaden matchede bygningernes lysegrå betonsøjler dog ikke resten af facaden.

Fra lysegrå til mørkebrun
Derfor besluttede hovedentreprenør Per Aarsleff A/S at behandle de udvendige søjler med betonlasur. All Remove har i forvejen god erfaring med at tone lysegrå beton om til både lysere og mørkere farvenuancer, fx hvide og sorte overflader.

Alle udvendige søjler blev derfor behandlet med en nøje udvalgt mørkebrun, nærmest læderbrun, betonlasur, der matcher mursten og vinduespartier. Løsningen bibeholder samtidig betonens struktur og udtryk i søjlerne, samtidig med at facaden fremstår ensartet og harmonisk.

– 

Vil du vide mere om All Removes betonlasur? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller få et tilbud