Den sidste snaps blev produceret på Spritten i 2015. Nu omdannes området til en helt ny bydel. En af Sprittens nye bygninger er blevet behandlet med teglbrun betonlasur for at give et unikt æstetisk udtryk til de ellers rå betonflader, samtidig beskyttes facaderne.

Efter 84 år er der blevet sat prop på produktionen af akvavit i Aalborg. De Danske Spritfabrikker blev i 2012 opkøbt af et norsk firma, og i dag er produktionen flyttet til Norge. Nu omdannes Spritten til en ny bydel med boliger, torvehal og luksushotel.

Opkaldt efter snaps
Mange af de nye bygninger er blevet opkaldt efter de akvavitter, der blev produceret på fabrikkerne siden 1931. En af dem er opkaldt efter Aalborg Jubilæums Akvavit og hedder derfor Jubilæumshuset.

Ejendommen er opført af bygherrerne Niras og A. Enggaard, der har valgt at behandle betonfelterne på facaden og omkring vinduerne med en teglbrun betonlasur fra All Remove.

Imprægnering inkluderet
Betonlasuren løser dog ikke kun en æstetisk opgave på Jubilæumshuset. Fordi All Remove samtidig inkluderer en imprægnering i lasuren, får betonfacaden et værn mod alger, smuds og andre forurenende partikler fra luften, som er en yderst optimal løsning i det miljø hvor byggeriet ligger.

Det forventes, at Jubilæumshuset står færdigt i primo 2021.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Marianne Holm Larsen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular