Vi vækster sammen med vores kunder

”Vi har i Dansk Sundhedssikring været meget tilfredse med samarbejdet med All Remove. Det vidner vores langstrakte kundeforhold jo også om. Meget kan skrives ind i en kontrakt, men det er i den daglige udførelse man oplever om service og kvalitet også passer på behovet – her har All Remove levet fuldt op til vores forventninger, og frigjort os til de opgaver VI er gode til.”

Per Clausen, Direktør
Dansk Sundhedssikring

Flere og flere virksomheder tilbyder nu en sundhedsforsikring til deres medarbejdere, og det har ført til vækst for Dansk Sundhedssikring. De har både læger og sygeplejersker ansat, som hjælper med at sikre deres kunder en optimal og hurtig sundhedsbehandling.

Vokseværk
All Remove fik opgaven med at udføre daglig kontorrengøring i deres lokaler for flere år tilbage. Dengang var virksomheden bosat i et kontorfællesskab, hvor der arbejdede cirka 10-15 mennesker. Siden da har både Dansk Sundhedssikring og All Remove oplevet en markant vækst, og samarbejdet har fortsat.

All Remove flytter med
I dag beskæftiger Dansk Sundhedssikring mere end 90 medarbejdere i en ejendom på Smedeholmen, og All Remove er flyttet med. Rengøringsløsningen dækker nu over 1.600 m2 og har naturligvis ændret sig meget fra dengang samarbejdet blev etableret. Nu bliver der også taget hånd om vinduespudsning, hovedrengøring m.v.

For All Remove har opgaven spredt sig som ringe i vandet. Vi tager os også af rengøringen i alle fællesarealer i ejendommen plus at vi løser rengøringsopgaver for andre virksomheder i samme bygning.