Over 9.000 m2 facade på AUH Forum er nu blevet færdigbehandlet med All Removes betonlasur, der også fungerer som imprægnering og dermed beskytter facaden i fremtiden.

AUH Forum er navnet på det nye højhus, der ligger i hjertet af hospitalsbyen i Aarhus. Opførelsen har været længe undervejs, men i løbet af sommeren forventes det, at byggeriet står færdigt.

Farver giver karakter
Bygningen skal bl.a. huse patienthotel, laboratorier, biobank og diabetescenter, og en af idéerne bag designet gik ud på, at man ville skabe en bygning, der markerer sig tydeligt og ikonisk mellem de hvide sengebygninger, og det har man bl.a. opnået ved hjælp af de karakteristiske nøddebrune nuancer i betonlasuren.

Imprægnering i skyerne
Med hele 14 etager har det krævet lift og platforme at komme op i højden, hvor All Removes medarbejdere skulle udføre arbejdet. Af samme årsag gjorde vind og vejr det også udfordrende. Men facadeprojektet er  kommet i mål, og nu fremstår bygningen ikke bare unik og flot, den er også beskyttet udvendigt med imprægnering.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur? Så kontakt vores konsulent Marianne Holm Larsen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular.