Preloader All Remove Danmark
Grundig og effektiv afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – uanset om der er tale om facader, fredede bygninger, statuer eller støjværn.
Opstartstilbud inkl. kørsel & rensemiddel 775,- Derefter 250,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det verdenskendte beskyttelsesmiddel mod graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.

Graffitirens Odense

Er facaden på din virksomhed, butik eller bolig i Odense blevet ramt af graffiti? Så kan vi i All Remove hjælpe dig med at få fjernet det ulovlige graffiti hærværk. Vi har årelang erfaring med at fjerne graffiti fra alle typer overflader, og vi har både udstyr, vogne, mandskab og ekspertise til at kunne rykke ud i og omkring Odense.

Fjern graffiti hurtigt

Det kan godt betale sig at få graffitien fjernet så hurtigt som muligt, hvis ens facade eller bygning er blevet offer for graffiti. Ofte sker der nemlig det, at graffiti tiltrækker mere graffiti. Hærværksfolkene føler sig simpelthen mindre ulovlige, hvis de udfører hærværk på en facade eller butik, hvor der allerede er graffiti i forvejen. Der er det vigtigt at handle og få graffitien fjernet.  

Graffiti 

Hos All Remove har vi fjernet mange forskellige typer graffiti igennem tiden. Vi ved, hvordan man fjerner graffiti.Derfor kan vi også fjerne alt fra de helt små, simple tags til store graffiti malerier, der kan brede sig over adskillige m2. Afhængigt af typen af maling vælger vi forskellige metoder til at rense overfladen. Tags fra tuscher kræver én type graffitirens, hvorimod spraydåsemaling er en anden sag. Når vi undersøger hærværket nærmere, kan vi give vores vurdering af, hvad der vil være den bedste graffitirens metode.

Her har vi fjernet graffiti

I Odense og omegn har vi fjernet graffiti fra en lang række forskellige overflader. Derfor kan vi tilbyde graffitirens på alt fra skilte, døre, gelændere, trapper, elevatorer og vinduer til butiksfacader, murstensvægge, plankeværk, beton, tegl, aluminium- og ståloverflader. Helt konkret har vi også i mange år fjernet graffiti fra kommunens bygninger og udstyr, herunder broer og tunneller. 

Sådan undgår du fremtidig graffiti

For at undgå fremtidig graffiti tilbyder vi i All Remove en usynlig og miljøvenlig graffitibeskyttelse af alle typer overflader plus en overvågningsservice. Der er tale om en abonnementsordning, hvor vores inspektører regelmæssigt holder øje med de beskyttede overflader og indrapporterer i vores systemer, når den ulovlige graffiti dukker op.  

Når graffitien er blevet indrapporteret, sender vi vores erfarne folk afsted. De har vogne, udstyr og ekspertisen til at fjerne graffitien så hurtigt som muligt. Inden længe vil overfladen være pæn igen og samtidig bliver den igen beskyttet med vores usynlige anti-graffiti beskyttelse. 

Det er også muligt at opnå en besparelse ved selv at indrapportere graffiti ved hjælp af vores app. Så holder man selv øje med sine facader og bruger app'en til at anmelde til os, når en overflade er blevet ramt af ulovlig graffiti hærværk. I app'en får så notifikationer, når vores erfarne folk er på vej og når de har udført graffitirensningen og påført ny anti-graffiti beskyttelse.

Se vores cases fra Odense

Vi har samlet nogle udvalgte cases omkring graffitirens her på vores hjemmeside. Klik her for at se alle vores nyheder fra Odense vedrørende graffitirens, anti-graffiti beskyttelse, algerens, facaderens, imprægnering og betonlasur. Læs også om nogle af de tunneller bl.a. for Odense Letbane og på Grønlandsgade, hvor vi har beskyttet og fjernet graffiti i Odense. Vi har også udført algerens hos IKEA i Odense og på Rådhuspladsen samt udført facaderens på Rosengårdcentret.

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet.