Preloader All Remove Danmark
iStock 1062457970

Træ­imprægnering

Træ er et stærkt og bæredygtigt materiale, der i de seneste år har fået et comeback – især inden for byggeriet. Men træ har også sine svagheder. Regn og fugt kan langsomt gennemtrænge overfladerne og svække det naturlige materiale. I værste fald kan der opstå fugtskader, som svækker materialets styrke og trænger igennem det. Det kan forringe indeklimaet. 

Træimprægnering beskytter 
For at løse problemet kan man beskytte træoverfladerne med en træimprægnering. All Removes træimprægnering er vand- og smudsafvisende, så algevækst bliver hæmmet og fugtskader modvirkes. 

Behandlingen sker ved, at træimprægneringen påføres overfladen og trænger dybt ned i materialet. På den måde beskytter træimprægneringen mod vand og fugt. Samtidig er træimprægneringen diffusionsåben, så materialet bevarer sin evne til at ånde. Imprægneringen tillader også gennemtrængning af vanddamp.

Usynlig træimprægnering
All Removes træimprægnering er vandbaseret og farveløs. Sidstnævnte gør, at man kan bevare træets naturlige udseende i længere tid. Hvis der tilkøbes et vedligeholdelsesprogram, kan vi også give garanti på produktet. Det afhænger dog af, hvilken type træ der er tale om. 

Træimprægneringen kan bruges på alle typer træ, inkl. trykimprægneret træ på fx terrasser, plankeværk, havemøbler, facader og bygninger. 

Beskytter og vedligeholder effektivt træværket i årevis
Træimprægnering hindrer indtrængning af vand og fugt og holder træet modstandsdygtigt og tørt. Regnen perler simpelthen af, når det rammer det usynlige skjold, der sidder på overfladen i flere år efter behandlingen.

All Removes produkt er baseret på den absolut nyeste teknologi, og trænger dybt ind i og forbinder sig aktivt til overfladen. Træimprægneringen beskytter derfor også imod biologiske begroninger, snavs og vejrets nedbrydning. Det kan forlænge træets levetid markant.

Udvendig træimprægnering beskytter indenfor
Samtidig forbedres indeklimaet på grund af den udvendige træimprægnering. Når der kommer mindre fugt i facaden og eventuelt muren, undgås der, at der bliver dannet sundhedsskadelig skimmelvækst på de indvendige vægge.