I byens gågader har kommunen opsat 48 nye superskraldespande, der skal gøre det nemt for borgerne at sortere deres affald. All Remove har sørget for, at både skraldespande og siddepladser i nærheden er klædt på til bylivet.

At passe på miljøet er vigtigere end nogensinde. Nu har Horsens Kommune derfor opsat 48 nye superskraldespande i gågaderne, så folk nemmere kan sortere deres affald.

Det er virksomheden VEKSØ, der står bag designet, og hele projektet har taget godt og vel et år. Derfor er det heller ikke underligt, at Horsens Kommune har bedt All Remove om at beskytte dem mod hærværk.

Specialdesignede spande
De nye superskraldespande er delt op i fire forskellige rum, hvor der er plads til mad, papir, emballage og andet restaffald. Derudover kan rygere også komme af med deres skodder.

At få øje på skraldespandene burde heller ikke være noget problem. VEKSØ har skabt et karakteristisk design inspireret af en firkløver, og derudover har både pictogrammer og tekst fået en fluorescerende effekt, der gør det nemmere at spotte dem i mørket.

Stærk overfladebeskyttelse
For at beskytte de fine affaldsspande mod tusch, klistermærker og graffiti har All Remove beskyttet overfladerne med en permanent og særdeles stærk beskyttelse.

I fremtiden kan overfladerne afrenses op til 35 gange kun med brug af varmt vand og evt. lidt sæbe. Almindelig skidt og smuds får også vanskeligere ved at binde sig til overfladen. Alene en god omgang regn kan i sig selv være med til at holde dem rene. Samtidig er All Removes usynlige behandling UV-resistent, så den grå farve ikke falmer.

Udover at de nye superskraldespande nu er beskyttet mod tusch og klistermærker har All Remove også behandlet de mange stole i nærheden. Derudover har All Remove også beskyttet affaldsstationerne ved Horsens Havn, så i alt er 60 skraldespande er rustet mod hærværk.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular