Alger og sod havde indtaget betonkanterne rundt om SOSU Østjylland. Men efter en grundig algerens og højtryksspuling var overfladerne igen præsentable omkring uddannelsesstedet.

Hvert år udklækkes der ca. 1.200 nyuddannede elever fra SOSU Østjylland. I alt er der løbende ca. 2.900 elever og kursister, som er i gang med en uddannelse. Derudover er der ca. 170 medarbejdere.

Sod og alger gav et kedeligt indtryk
Mange mennesker skaber trafik. Og derfor var betonkanterne nær parkeringspladserne og den tilstødende vej blevet tilsmudset af sod og snavs. Yderligere havde alger fra de omkringliggende grønne arealer sat sine spor på overfladerne. Det var ikke præsentabelt.

Grundig afrensning af overflader og imprægnering
All Remove fik opgaven med at afrense alle betonoverflader og -kanter. Efter en omgang effektiv algerens og spuling af overfladerne, kom de rene flader igen til syne. Nu fremstår betonelementer igen pæne og præsentable som resten af murstensbygningen.

Til sidst behandlede vi også al beton med en imprægnering for at holde fremtidigt smuds og sod væk så længe som muligt.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular