Forår og sommer betyder ikke kun grønne skove og solskin. Ofte anlægger man også asfalt på vejene, og det kan give nogle genstridige pletter på omgivelserne. Heldigvis er det noget, vi kan fjerne.

Mange billister har prøvet at køre over en vej med nylagt asfalt. Det kan resultere i nogle genstridige pletter, som kan være særdeles vanskelige at fjerne.

Da der blev anlagt asfalt omkring en bygning tæt på Jelling skete noget lignende med facaden og en støttemur.

Tykt som tjære
Asfalt består af en blanding af stenmaterialer og bitumen. Sidstnævnte er et særdeles effektivt bindemiddel, der er tykt, klistret og sort.

Bitumen skal helst blive i asfalten på vejen, men nogle gange kan der ske et uheld, og så ender noget af det klistrede materiale på omgivelserne.

Bitumen fjernet
At fjerne bitumen er en udfordring i sig selv. Det er et stærkt og kradsbørstigt materiale, men derudover er der endnu en udfordring. Den asfalt, der lige er lagt, må heller ikke ødelægges.

I All Remove har vi i mange år rykket ud til den slags uheld, og derfor vidste vores medarbejdere præcis, hvordan tingene skulle håndteres, så asfaltresterne kunne blive fjernet fra bygningen og støttemuren. Og efter en særlig kemisk afrensning fremstod overfladerne igen rene og pæne.

Vil du vide mere om afrensning af asfalt og bitumen? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular