Preloader All Remove Danmark
IMG 6023 v2

Betongulve

All Removes imprægnering til gulve kan beskytte rå, slebne gulve og belægninger af beton og natursten. Det kan også bruges til skiffer, marmor og granit. Imprægneringen er udviklet til at give en unik mat, næsten usynlig overflade. Den behandlede overflade modstår olie, fedt, sodavand, kaffe, tyggegummi, rødvin og mange andre kilder til snavs og pletter. 

Idéen til produktet udspringer af "New Nordic"-arkitekturen, som har været fremherskerende i meget af det nybyggeri, der er blevet opført i de seneste år. Byggeriet er kendetegnet ved et minimalistisk, køligt udseende. Arkitekter bruger natursten og beton både inden- og udenfor byggerierne. 

Fordelen ved All Removes imprægnering er, at der er tale om en beskyttelse af alle slags porøse byggematerialer. Det kan for eksempel også være terracotta, tegl og lignende belægninger. Samtidig kan produktet både bruges uden- og indendørs. Det er 100% vandbaseret og indeholder ingen opløsningsmidler eller silikone. Og modsat epoxy er vores imprægnering diffusionsåbent. Det betyder, at betonudstøbninger kan hærdes uhindret.

All Remove har også udviklet et tilhørende plejesystem til at vedligeholde den matte overflade.


Referencer