Preloader All Remove Danmark
cleaning assistants hiring2

Rengøringsassistenter søges

Hos All Remove Danmark A/S har vi jævnligt brug for nye serviceorienterede, ansvarlige og fleksible rengøringsassistenter med tilknytning til vores 3 afdelinger i Glostrup, Odense og Risskov ved Aarhus.  

Jobbet
Et job som rengøringsassistent omfatter alle typer rengøringsopgaver hos vores faste kunder – det kan være kontorrengøring, trappevask, støvsugning, oprydning samt rengøring af flyttelejligheder. Vi leder efter fuldtids- og deltidsansatte samt afløsere ved ferie og sygdom. Arbejdstiderne er tidlig morgen og sen aften samt i weekenderne.

Krav

  • Taler og skriver dansk eller engelsk
  • Ren straffeattest
  • Høj arbejdsstandard

Hvis det lyder som noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

Sådan ansøger du
Udfyld formularen nedenfor og upload evt. dit CV – enten på dansk eller engelsk. Vi modtager ikke jobansøgninger over telefonen. 

Når du har sendt ansøgningen, bliver den optaget i vores emnebank i 6 måneder. Du vil automatisk komme i betragtning, når der opstår en ledig stilling, som matcher dine jobønsker og kvalifikationer. 

Hvornår vil du gerne arbejde?

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du ansøger via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andet materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din jobansøgning
  • Behandler din jobansøgning hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Din elektroniske jobansøgning vil sendes til vores e-mail, hvor vi gemmer den til eventuelt senere brug. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 

Log ind