Preloader All Remove Danmark
IMG 7156

Beton er ikke længere noget, der skal gemmes væk eller skjules. Tværtimod går den nye arkitektoniske udvikling i retning af mere synlig beton i byggeriet. Det øger forventningerne til design og dekoration af betonoverfladerne.

Beton i alle regnbuens farver
All Remove tilbyder en farvet betonlasur. Der er ikke tale om maling. En af fordelene ved en behandling med betonlasur er, at den oprindelige betonstruktur bevares, så man stadig kan genkende strukturen i betonoverfladen, f.eks. en bræddestruktur, grafisk beton eller beton med relief.

Indfarvet beton gør det dermed muligt for arkitekter og bygherrer at gå helt nye veje og skabe innovative overflader og byggerier i beton – uanset om der er tale om præfabrikerede elementer eller støbninger, der foregår på byggepladsen. 

Ensartede betonoverflader
Betonlasur er særlig velegnet til misfarvet beton eller hvis man blot vil ændre en tone i farven på betonoverfladen i form af en lasur indfarvning.

Det kan fx være kalkaflejringer, som har skabt skjolder eller løbere på betonelementer, der har stået på en byggeplads. Ved at imprægnere med en betonlasur kan man skabe en mere ensartet overflade.

Sæt kulør på byggeriet
All Removes betonlasur kan fås i alle RAL/NCS farver, også metal- og perlemorsfarver. Pigmenteringen kan varieres fra 3 til 100%. Det giver arkitekter stor mulighed for at skabe spændende og innovative byggerier i beton, hvor farven kan spille en markant rolle.

Brugt i over 10 år i Norden
All Remove har opnået stor erfaring og ekspertise med vores unikke betonlasur, der især egner sig til det nordiske klima – bl.a. i forhold til farveægthed, fugt og vedhæftning. Se vores referencer, hvor vi kan fremvise eksempler på brug af betonlasur i Danmark, Sverige og Island.

Altid test
Uanset hvad formålet er med at bruge farver sammen med en betonimprægnering, skal der altid udføres en test på det aktuelle materiale. Testen udføres altid i samråd med kunden, så udfaldskravet kan vurderes .

I alle regnbuens farver
Som standard findes der et stort udvalg af farver, men det er også muligt at sammensætte en helt specifik farve ud fra kundens ønske. Særlige farver fremstilles ved hjælp af kolorimetriske målinger på stedet, hvor der tages højde for refleksion, absorption m.m. 

simulering foto

 

Fordelene ved betonlasur

  • Pigmentering 5-100%

  • Langtidsholdbar imprægnering

  • Vand/olie/smuds/algeafvisende

  • RAL & NCS farvepalette

  • Metal- og perlemorsfarver

  • Corten- og tombakeffekt

  • Bevarer betonens struktur & udtryk

  • Betonkosmetik

  • Leveres også præfab på sandwichelementer fra Ambercon

 


Referencer