For at beskytte byen mod oversvømmelser er Aabenraa kommune ved at opføre en ny pumpestation. Vi har beskyttet anlægget imod graffiti.

Stigende havvand og fremtidige stormfloder truer Aabenraa. For at sikre byen imod oversvømmelser er kommunen derfor nu i gang med at opføre en ny pumpestation. I alt skal anlægget have 4 pumper, som skal kunne tømme Mølleåen for op til 8.000 liter vand i sekundet.

Et besøg værd
Pumpestationen bliver dog mere end bare en funktionel bygning på strandpromenaden. Designet skal give minder om et skib med udkigspost og koøjer, som de forbipasserende kan kigge ind i for at se nærmere på teknikken.

Fri for graffiti
For at undgå at det nye anlæg bliver overmalet med graffiti har kommunen bedt All Remove om at beskytte bygningen. Nu er pumpestationen pakket ind i en usynlig anti-graffiti beskyttelse, der gør det nemt at holde anlægget pænt og rent, og landkrabberne kan få en god oplevelse, når de kommer ombord.

Vil du vide mere om All Removes afrensning, imprægnering og anti-graffiti beskyttelse? Så kontakt vores konsulent Morten Holm Christensen på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.