God service spreder sig som ringe i vandet

Willemoesgade ligger i hjertet af København på det indre Østerbro. En typisk københavnergade med brosten, allétræer og flotte ejendomme i røde mursten fra slutningen af 1800-tallet.

I en af bygningerne bor en sund lille andelsforening på 18 boliger. Alle kender hinanden, og i gården møder man beboerne fra de omkringliggende foreninger til en snak om alt fra vind og vejr og vasketøj.

Alger i gården
I 2011 tog formand, Birgitte Von Halling-Koch, kontakt til All Remove, bl.a. fordi gården var blevet hårdt ramt af alger.

”All Remove gav mig en særdeles favorabel pris på algefjernelse. Det takkede vi ja til, og vi blev yderst tilfredse med resultatet,” fortæller Birgitte, der straks besluttede at få All Remove til at kigge på en anden af foreningens opgaver.

Fine, gamle opgange
Ejendommen er fra 1898, og dengang beklædte man opgangene med fine balustre og flotte krummelurer. Mange af disse detaljer findes stadig den dag i dag på Willemoesgade. Det er fine detaljer, som kræver ekstra finesse.

På grund af det gode resultat med fjernelsen af algerne i gården, gav Birgitte dog trygt All Remove ansvaret også for ejendomsservicen og gården med de tilhørende store grønne arealer.

Sådan har det været lige siden 2011. 

Dominoeffekt i Willemoesgade
”Det er en stor fornøjelse at samarbejde med All Remove. De leverer en fantastisk service og udfører et godt arbejde. Jeg er meget tilfreds med vores faste kontaktperson, Ole Johannesen, som passer godt på vores gård og trapper,” slutter Birgitte.

Hun sidder også i gårdlauget Rosendal, hvor hun har været så venlig at give de andre naboforeninger nys om All Removes arbejde. Resultatet er, at All Remove i dag står for ejendomsservicen i seks foreninger på den fine, gamle københavnergade på Østerbro.