Togbanebroer er desværre ofte et nemt offer for graffiti-hærværk. Sådan skal det dog ikke være i Gentofte Kommune, hvor endnu en viadukt er blevet afrenset for graffiti.

I foråret 2020 afrensede All Remove viadukten ved Hellerup st., der var hårdt ramt af graffiti. Afrensningen lå lige til højrebenet på grund af corona-nedlukningen, der havde mindsket trafikken på Hellerupvej.

Mindre trafik i en corona-tid
Senere på året opstod så muligheden igen, og denne gang benyttede kommunen lejligheden til at få fjernet al graffiti fra viadukten under skinnerne på Eivindsvej i Charlottenlund.

Overfladerne var også her hårdt ramt. Både brostolper, stengærderne og de tilstødende brobygninger var overmalet med adskillige tags og større graffitimalerier.

Væk med hærværket
All Removes graffiti-rensere fulgte samme opskrift som ved viadukten ved Hellerupvej. Hærværket blev opløst ved hjælp af kemi og bagefter blev granitsten og betonvægge grundigt afrenset med vand. Nu er der igen rent og pænt under skinnerne.

– 

Vil du vide mere om All Removes anti-graffiti løsninger? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular