Preloader All Remove Danmark

Facaderens

Uanset om din bygningsfacade er lille eller kæmpe skal den med jævne mellemrum afrenses for snavs. Det kan være graffiti hærværk, forurening eller ganske almindeligt smuds fra vind og vejr.

Forskellige former for snavs
Smuds og snavs kommer fra mange forskellige kilder. Alger kan fremstår som sort, grønligt eller endda rødt smuds, og algerne kan komme fra både skove og grønne områder eller blive båret ind fra havet. I byområder er trafikfilm – sod og støv fra billister – ofte en kilde til smudsede overflader. Uanset hvilken type smuds din facade er ramt af, giver vi gerne et bud på, hvordan en facaderens kan resultere i en pænere overflade.

Stor erfaring med alle slags facader
Vi har lavet facadeafrensninger på adskillige bygninger gennem tiderne og fjernet alger, smuds og graffiti fra s-toge, broer, busser, stationer, butiksfacader, operahuse, skoler, private boliger, storcentre og lign. Derfor har vi også stor erfaring i facaderens på udfordrende facader, som netop kan være svære af gennemføre en facadeafrensning på. Klik her for at se eksempler på forskellige afrensninger.

Behandling efter en facaderens
Efter en afrensning af din facade har din bygning brug for en form for overfladebehandling for at beskytte din facade i fremtiden. Hos All Remove har vi stor erfaring med mange forskellige typer imprægnering. Vores imprægnering sikrer, at overfladen bliver bedre til at modstå og afsky de forurenende kilder.

Står du med en facade, som skal facaderenses, behandles med anti-graffiti beskyttelse eller afrenses for alger? Kontakt os og lad os give dig et tilbud på en løsning, så din facade kan blive pæn igen.

Udfyld nedenstående felter og få et uforpligtende tilbud på facaderens

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 


Referencer