Preloader All Remove Danmark

Tæpperens

I en virksomhed eller institution med mange besøgende er det umuligt, at det ikke kan ses på tæpperne. Alene det danske vejr gør, at vi slider på tæpperne. Det er også så godt som umuligt at komme uden om kaffepletter og andre småuheld, som rammer gulvtæpperne.

Regelmæssig og grundigt tæpperens har derfor en stor betydning – både fordi det sender et godt signal til kunderne og medarbejderne, men også fordi det forlænger levetiden af gulvtæpperne væsentligt. Sidstnævnte kan både spare penge og besværligheder med at skulle ligge nye tæpper.

Vi tager hensyn til tæpperne
Et gulvtæppe er ikke bare et tæppe. Der skal både tages højde for materiale, stof og farver og derfor er der stor forskel på, hvordan gulvtæpper skal behandles og hvilke renseteknikker, der skal bruges.

Hos All Remove har vi mere end 25 års erfaring med tæpperens – både tør- og vådrens – og vi betragter derfor os selv som eksperter på området. Vi går altid grundigt til værks og gennemgår alle tæpper, inden vi går i gang med en tæpperensning. Vi sørger også for at foretage rensningen på tidspunkter, der generer virksomheden mindst muligt.