Holder Odense bymidte fri for graffiti på 20. år

Odense bymidte er muligvis et af Danmarks reneste områder, når det kommer til graffiti. Det skyldes et klart standpunkt over for ulovlig graffiti. All Remove har hjulpet kommunen med at fjerne graffiti siden 2002.

Hvert fjerde år bliver afrensning af graffiti udliciteret af Odense Kommune. Endnu engang er det lykkedes All Remove at vinde udbuddet. Dermed hjælper vi Odense Kommune med at bekæmpe graffiti på 20. år.

Ulovlig graffiti tolereres ikke
Siden 2002 har Odense Kommune haft et klart standpunkt overfor ulovlig graffiti – det skal væk hurtigst muligt. I praksis betyder det, at graffitien i et afgrænset område af bymidten skal være fjernet indenfor 8 dage, og det har All Remove hjulpet med igennem årene.

En af Danmarks reneste byer
Hos All Remove erfarer vi, at en ren og pæn by uden ulovlig graffiti giver borgere en følelse af tryghed. Det formoder vi derfor også gælder for de mange turister, der kommer til Odense for at besøge H.C. Andersens hjemby. Når byudstyret, facaderne og statuerne er rene og fri for graffiti, giver det et positivt indtryk, som de tager med videre.

Vil du vide mere om All Removes kommunekoncept inden for anti-graffiti? Så kontakt vores konsulent Morten Holm Christensen på 70 10 07 07 eller få et tilbud