Da nogle gamle, grå betonoverflader ødelagde udtrykket for en ny indgang til sportshallen Gigantium i Aalborg, kunne All Removes betonlasur heldigvis raffinere med rosa.

Det er ikke altid nemt at få det nye til at passe til det gamle. Netop det problem havde man, da en ny flot indgang blev etableret i sportshallen Gigantium i Aalborg.

Gråt og grimt
Den gamle beton omkring indgangen var nemlig grå, tilsmudset og fyldt med alger. Det passede slet ikke til det nye indgangsområde, der bl.a. bestod af et rødt sportsunderlag og nogle nystøbte plateauer i indfarvet rosa beton. Noget skulle gøres for at skabe et samlet udtryk.

Rød betonlasur
I forvejen havde All Remove imprægneret de nystøbte betonplateauer med Faceal Oleo HD. Nu skulle det vise sig, at vores erfaring med betonlasur også ville blive nyttig.

Først blev den grå beton grundigt afrenset for smuds og alger, og derefter fandt vi i samarbejde med JAJA Architects frem til de rette rosa nuancer, der kunne sætte farve på de kedelige betonoverflader.

Efter behandlingen med betonlasur fremstår den nye indgang nu endnu mere spændende og hænger godt sammen med de oprindelige overflader.

Vil du vide mere om All Removes gulvservices? Så kontakt vores konsulent Kristian Ditlev på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular

Tak til JAJA Architects og Rama Studio for lån af billeder.