Aarhus Arkitektskole er kåret som årets byggeri i kategorien Åben. All Remove har i samarbejde med A. Enggaard imprægneret facader, vægge og gulve.

”Mange forventede, at den nye Arkitektskole i Aarhus skulle blive et stykke meget fornem arkitektur, og det blev den også, men på en praktisk og stilfærdig måde.”

Sådan begrunder dommerne kåringen af den nye Arkitektskole i Aarhus. Prisen gives af Magasinet Byggeri, der har gennemført prisuddelingen siden 1997. Mange parametre er i spil, når der skal udvælges, bl.a. kan der lægges vægt på byggeriets arkitektur, materialevalg, specielle løsninger, byggeprocesser eller det gode håndværk. Mulighederne er mange, når et byggeri skal indstilles og udnævnes.

Færdig før tid – og inden for budget
Den nye arkitektskole hædres som en flot og fleksibel ramme, en praktisk værkstedsbygning, hvor store tanker og idéer kommer til live. Det er A. Enggaard, der har været entreprenør på opgaven, og de roses også for at have gjort projektet færdigt før tid og inden for budget.

Imprægnering af facader, vægge og gulve
All Remove har i forvejen haft mange gode samarbejder med A. Enggaard, bl.a. på Blixens i Gellerup. Eftersom den nye arkitektskole i høj grad er bygget med beton, var et naturligt valg at få facader, vægge og gulve imprægneret med All Removes forskellige løsninger på dette område.

Vi takker for et meget godt samarbejde og glæder os over det flotte resultat og hædringen.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til beton? Så kontakt vores konsulent Marianne Holm Larsen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular

Fotos: Fotograf Thomas Mølvig