På Vandtårnsvej i Søborg var en betonbygning hårdt ramt af snavs og alger, der hang som grønne gardiner hele vejen rundt. Efter en grundig facaderens blev udseendet højnet gevaldigt.  

Det er sjældent udseendet, der kommer først, når det handler om industribygninger. Alligevel kan smuds og alger nogle gange skæmme en bygning så meget, at det bliver problematisk. Udseendet kan for eksempel forringe værdien i forbindelse med et salg.

Alge-angreb hele vejen rundt
På Vandtårnsvej 75 i Søborg, hvor blandt andet Jespers Torvekøkken og Ferrosan lejer sig ind, var betonbygningen blevet yderst hårdt ramt af alger og smuds. Hele vejen rundt om bygningen havde algerne sat sig som grønne tillukkede gardiner.

Grundig facaderens fjernede skidtet
All Remove har stor erfaring med fjernelse af alger og smuds på adskillige facader rundt omkring i landet. Især de kradsbørstige udfordringer har vi gode erfaringer med at komme helt til livs. Det lykkedes også denne gang på industribygningen i Søborg, hvor betonoverfladerne igen kom til at fremstå helt lyse og rene.

– 

Vil du vide mere om All Removes facaderens? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular