All Remove flyttede med

GRENKE Leasing

”Igennem alle årene har vi været meget tilfredse med All Removes rengøringsløsninger. De leverer generelt en meget høj kvalitet i deres services, og hvis der er udfordringer, bliver det løst omgående. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og anbefaler gerne All Remove til andre virksomheder, der er på jagt efter en rengøringsløsning.”

Nick Hallager, administrerende direktør
GRENKE

All Remove har siden 2016 varetaget rengøringen hos vores leasingpartner, GRENKE, på deres hovedkontor i Herlev. Vi sørger for, at deres kontor er pænt og præsentabel – de giver os attraktiv leasing.   

Vores leasingpartner i vækst
GRENKE's hovedkontor i Herlev er del af den internationale koncern, GRENKE Group, der findes i 31 lande. Siden 1978 har GRENKE hjulpet virksomheder med at investere i bl.a. IT-udstyr, fremfor at binde kapital i udstyr. 

GRENKE er uafhængige af banker og leverandører og har gennem de seneste år vækstet markant og ekspanderet ved at åbne mange nye afdelinger. 

Ved at være tilstede lokalt kan GRENKE hele tiden imødekomme kundernes behov og give høj personlig service. Derfor har GRENKE de seneste år åbnet nye afdelinger i både Aarhus og Odense – og i skrivende stund er endnu en ny afdeling i støbeskeen.


GRENKE's succes stillede krav til All Remove
GRENKE's markante vækst og åbningen af de nye afdelinger i Aarhus og Odense stillede øgede krav til deres rengøringspartner. GRENKE skulle bruge en rengøringspartner, som kunne varetage rengøringen af alle afdelinger i Danmark uden at gå på kompromis med kvaliteten eller fleksibiliteten.

Den nye rengøringsløsning af flere kontorer skulle være lige så ordnede som på GRENKE's hovedkontor i Herlev, og samtidig skulle der løses mange vidt forskellige opgaver. Det rene arbejdsmiljø skulle signalere professionalisme og stabilitet.


Løsningen
All Remove fik opgaven, og gør nu rent i alle deres afdelinger, som dækker cirka 1.000 m2. Kvaliteten og fleksibiliteten er ifølge GRENKE's administrerende direktør meget tilfredsstillende, og der varetagers vidt forskellige opgaver, som bl.a. vinduespudsning, hovedrengøring og renhold af fællesarealer.