Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter

Hvordan fjerner man graffiti?

Der er stor forskel på, hvordan man fjerner graffiti? Nogle gange kan varmt vand under højt tryk alene fjerne graffitien, mens der andre gange ofte skal bruges sæbe eller kemi for at fjerne hærværket fuldstændigt. 

Pas på ikke at ødelægge overfladen
En fejl, som mange ofte begår, er ikke at tage hensyn til overfladen. Beton, træ og metal reagerer meget forskelligt på forskellige rensemidler og -metoder. Derfor er det vigtigt, at man ved, hvad man gør. Det kan være en fordel at rådspørge sig hos en professionel, hvis man ikke ved, hvad man skal bruge. Ellers kan resultatet i værste fald blive, at man ødelægger materialet og skaber permanente skygger eller farveforskelle. Det kan fornuftige at tage en prøve først på et mindre synligt sted.

Brug altid handsker og åndeværn
Hvis man selv giver sig i kast med at fjerne graffiti, er det vigtigt, at man er iført den rette beskyttelse. Gør man det ikke, kan man påføre sig selv skader. Stærk kemi kan ødelægge både hud og lunger. Brug derfor som minimum handsker og åndeværn – og læs altid vejledning, der følger med, når du køber kemi eller rensemidler. 

Den bedste løsning er at forebygge
Det bedste er naturligvis, hvis graffitien kan fjernes skånsomt og helt uden brug af kemi. I All Remove har vi over 30 års erfaring med at fjerne graffiti, og vi har erfaret, at det bedste er at beskytte overfladerne, før der overhovedet kommer graffiti. Men hvis du allerede har fået graffiti, hjælper vi naturligvis også gerne med at fjerne graffitien først – samtidig vil vi også gerne hjælpe dig med at beskytte imod graffiti i fremtiden. Vil du vide mere, så kontakt os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk

 

Udfyld formularen online
og få et tilbud på at fjerne graffiti

 


Referencer