For næsten 40 år siden vandt Henning Larsen og hans tegnestue en stor arkitektkonkurrence om Høje Taastrup Amtsgymnasium. Idéen var især kendetegnet ved et højt, baldakinagtigt gummitag med blå og hvide striber.

Tilsmudsede striber
I 2010 kunne taget imidlertid ikke mere og måtte udskiftes, men allerede i 2018 var der igen problemer. Gymnasiet ligger meget tæt på Høje-Taastrup Station, og bremsestøv fra togene plus smuds, sod og alger havde gjort baldakinen til et trist syn.

En grundig rengøring blev udført af det tykke gummiunderlag, men for at få striberne til at fremstå endnu flottere og ikke mindst renere i mange år frem, påførte All Remove en helt særlig form for imprægnering.

Farvepigment fremhæver forskellene
Først blev de blå striber dækket af, så man kunne påføre en hvid imprægnering med en lille smule farvepigment i. Den tilførte farve fik de hvide striber til at træde tydeligt frem.

Bagefter fjernede vi afdækningen på de blå striber og gav hele taget endnu et lag gennemsigtig imprægnering – naturligvis uden farvepigmenter. Og nu stråler striberne igen på den kendte arkitekts baldakin.