Det er tidlig mandag morgen ved daggry. Mens Lyngby Hovedgade stadig sover, ankommer seks varevogne. Der parkeres på fortovene, og ud af bilerne kommer folk med højtryksrensere og sæbedunke. Hjertet i Kongens Lyngby skal renses helt fri for graffiti.

Graffiti gør byen utryg
Der er gode grunde til, at Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået aftale med All Remove om at holde byudstyr fri for graffiti og ulovlige klistermærker:

”Graffiti får ikke alene byen til at se beskidt ud, den gør også folk utrygge. Desuden bruges der mange penge på byudstyr i kommunerne, det er yderst fornuftigt at sørge for en grundig renholdelse,” fastslår Lars Roelann, salgsdirektør i All Remove.

Særtilbud til virksomheder
”Vi er meget glade for samarbejdet med Lyngby-Taarbæk Kommune, der i første omgang gælder afrensning af byudstyr i Kongens Lyngby og Virum. Og fordi vi alligevel er i området, tilbyder vi også virksomheder at få afrenset graffiti til favorable priser,” lover Lars Roelann.

All Remove har i forvejen aftaler med Hillerød, Kolding, København, Odense, Svendborg og Århus kommune, hvor vi ugentligt fjerner og forebygger graffiti og andet hærværk.