Fremtidens parkeringshus finder man i Nordhavn. Indeni er der plads til bilerne, men udvendigt er der store altankasser med masser af beplantning. Og tager man en af de to udvendige trapper til toppen, finder man en kæmpe legeplads med trampoliner, et spiralformet klatretårn og masser af røde rør og kanter, der er designet til styrketræning og motion.

En halv fodboldbane beskyttet
Parkeringshuset hedder Lüders, og det nye konditag og legerum er blevet populært. Ikke bare af børnehaver og forældre, der tager dertil for at få frisk luft og nyde udsigten, mens børnene leger, men også for utallige street fitness-folk, der løber op og ned af trapperne og laver cross fit-øvelser i 24 meters højde.

Ren leg, rene overflader
Den nye bygning ligger yderst i Århusgade-kvarteret i Nordhavn i København. Men fordi det er et offentligt sted med fri adgang døgnet rundt, var man bekymret for hærværk. Graffiti ville gøre stedet utrygt og måske tiltrække ballademagere til kvarteret.

All Remove blev derfor tilkaldt for at imprægnere faciliteterne og sikre, at legepladsen bevarer sine høje standarder i mange år frem. Alle røde jern-elementer blev behandlet med den permanente imprægnering, ARD 350, der beskytter alle overflader. Derudover fik alle betonbænke og -elementer en beskyttelse med Faceal Oleo HD. Nu kan fremtidig graffiti, klistermærker og tags fjernes som en leg.