Ørestad Gymnasium er et af de første nybyggede gymnasier i 35 år. Det blev færdigbygget i 2008, men siden har bygningen været udsat for tidens tand. Alger, mos og snavs fra trafikken havde sat sit præg overalt på facaden. Betonelementerne var så tilsmudsede og beskidte, at snavset fuldstændigt stjal opmærksomheden fra de farverige vinduesfacader.

"Tre-trins-raket"
All Remove fik opgaven med at udvikle et program, der kunne bringe bygningen tilbage til sit oprindelige udseende. Løsningen blev en "tre-trins-raket", hvor der først skulle påføres kemi for at opløse snavset, derefter skulle overfladerne afrenses skånsomt fra top til tå og til sidst skulle der påføres en fremtidssikret imprægnering.

Verdens største kran
Det var ikke muligt at komme rundt om hele bygningen med en almindelig lift. Bygningen støder op til et parkeringshus, der på taget er beskyttet af en membran, som ikke kan holde til liftens tunge vægt. 

Derfor blev All Remove nødt til at hyre intet mindre end verdens største kran til at løfte opgaven. Kranen kunne hejse et par medarbejdere i en kurv ind over bygningen og sænke dem ned på den anden side. Her kunne de afrense betonen med varmt vand under lavt tryk og kemi. Den skånsomme behandling forvandlede på en uge bygningen tilbage til sit oprindelige udseende. Nu fremstår arkitekturen igen ny og velholdt.

Fremtidssikret
For at undgå at betonelementerne ikke igen rammes af fastsiddende snavs og sod, blev der til sidst påført en imprægnering. Alle vandrette og lodrette overflader fik påført Faceal Oleo. Dermed får alger og snavs langt sværere ved at sætte sig fast og vil i stedet blive skyllet væk, når det regner. Ørestad Gymnasiums udseende er nu sikret i mange, mange år frem.