All Remove begynder 2017 med et nyt, spændende samarbejde med Ambercon – en af Danmarks førende beton-elementproducenter. Udover at producere præfabrikerede betonelementer leverer Ambercon også teglfacader, aluminium-inddækninger, vinduesmontager m.m. 

Nye kreative veje inden for beton
Det nye samarbejde består i udviklingen af facadeelementer, som indfarves med All Removes betonlasur.

Løsningen gør det muligt for arkitekter at gå helt nye veje, når det handler om at skabe mere innovative betonbyggerier.

De indfarvede elementer kan give et byggeri et helt nyt visuelt udtryk, og samtidig beskyttes byggematerialet igennem imprægneringen.

Derudover er der også en økonomisk gevinst for bygherren, der både opnår fordele ved de præfabrikerede elementer og betonimprægneringen. Besparelsen er især stor, hvis man sætter den i forhold til fx aluminium-beklædninger.

Alle verdens farver
Igennem det nye samarbejde kan arkitekter nu arbejde med betonelementer i præcis den farve, de drømmer om. 

Lasuren kan fås i alle RAL/NCS farver, også metal- og perlemorsfarver. Behandlingen resulterer i en ensartet overflade, hvor pigmenteringen kan varieres fra 10 til 100%.

Betonelementerne får heller ikke en hinde, som man kender det fra maling. Den smudsafvisende overflade er meget tynd, og betonens visuelle udtryk bevares alt afhængig af mængden af pigment, der bruges.

Mange referencer
Allerede nu er der stor interesse for det nye facadesystem. Ambercon har netop afgivet tilbud til et eksklusivt hotelbyggeri, hvor man har valgt at udskifte metalliske beklædningsplader med en aluminium-metallic betonlasur. Dermed bevares det metalliske udtryk, og bygherren opnår en større besparelse. 

Af eksisterende referencer kan nævnes Aarhus Havnecenter og Ambercons egen administrationsbygning, der er opført i indfarvede matsorte betonelementer. Derudover findes der flere referencer i Europa.