CPH Asset Management er en stor dansk ejendomsforvalter, der administrerer en lang række ejendomme i Storkøbenhavn.

Deres ejendomsportefølje består af både beboelsesejendomme og ejendomme til kommercielt brug, og i alt tager de hånd om udlejningsejendomme til en samlet værdi på omkring 1 milliard danske kroner.

 

70 ejendomme – nul graffiti

De fleste af deres ejendomme er beliggende i Indre By i København, bl.a. ved Nyhavn og Gråbrødretorv. Det er bygninger med historisk og kulturel værdi, som CPH Asset Management ønsker at værne om og beskytte imod graffitihærværk.

All Remove har i forvejen sin vante gang i København og kender derfor til problemet med graffiti, som generelt er en stor udfordring i Hovedstadsregionen.

Med en ny aftale om fjernelse af graffiti sørger CPH Asset Management for, at deres ejendomme nu bliver beskyttet imod tags, tegninger, tekster og meget andet, som hærværksfolkene maler på døre, vægge og vinduer.

De p.t. 70 nye aftaler betyder, at All Remove på en regelmæssig basis vil fjerne eventuel graffiti, så bygningernes facader altid fremstår rene og pæne – til glæde for ejendommenes brugere og de mange forbipasserende.