På Sluseholmen i Københavns Sydhavn er vejene opkaldt efter store jazz-ikoner. Nu har en del ejendomme også fundet melodien igen, efter at facaderne er blevet grundigt afrenset.

Ben Webster, Ernie Wilkins, Oscar Pettiford og Kenny Drew. Det skorter ikke på fornemme jazz-referencer i det moderne liebhaver-kvarter på Sluseholmen, men desværre havde der med tiden sneget sig nogle pletter ind. Flere facader var blevet godt smudset til af alger og andet snavs fra luften. 

Afrensning, imprægnering – og alt det jazz
All Remove troppede op med lift, udstyr og hedvandsrensere. Først blev de udvalgte facader afrenset og gjort pæne igen. Derefter blev de imprægneret, så de er langt bedre klædt på i fremtiden. Til sidst beskyttede vi imod graffiti i op til tre meters højde.

Vi hænger ’i
Ved en af gavlene var der imidlertid en særlig udfordring. Facaden lå direkte ud til kanalen, og derfor kunne vi ikke opstille en lift. Heldigvis har vi i forvejen et godt samarbejde med Rebteknikeren, som er skrappe til at arbejde i luften. Takket være deres hjælp fik vi også gjort den sidste facade pæn og ren igen.