Cirkelbroen er en ny forbindelse i København mellem Christiansbro og Applebys Plads. Den nye bro gør det nemmere for københavnerne at gå, løbe eller cykle i en ubrudt linje langs Inderhavnen og nyde havnefronten. All Remove har beskyttet det nye arkitektoniske vartegn mod graffiti og andet snavs fra byen.

Runde arkitekturer
Cirkelbroen er tegnet af kunstneren Olafur Eliasson, der ikke bare betragter sit værk som en bro, men også som et mødested og en udkigspost i havnen. Arkitekturen består af fem runde skiver, som tilsammen skaber en overgang for cyklister og gående. De runde skiver står på nogle høje, slanke master, der for kajakroere og havnerundtfartsgæster ligner paddehatte. 

Beskyttet fra top til tå
Ramperne op til broen er lavet af granit, og det er her, at broen kan blive udsat for graffiti-hærværk. All Remove har beskyttet med en Faceal Oleo imprægnering og en efterfølgende PSS20-behandling. Det gør det muligt at nedrense graffitien omgående. Derudover er kantbjælkerne, bomme og master blevet behandlet med ARD350, som er en særlig beskyttelse til hårde overflader.