Siden renoveringen af Nørreport Station begyndte i 2011 har All Remove været med til at beskytte byggeriet med imprægnering og anti-graffiti beskyttelse. I alt er mere end 10.000 m2 blevet påført Faceal Oleo og PSS 20.

Arbejdet har både foregået over og under jorden. Under jorden er det regionaltogs-perronernes tunnelvægge med fliser, søjler og lofter, der er blevet afrenset for graffiti, permanent imprægneret og behandlet med anti-graffiti beskyttelse. Det har været en udfordrende opgave med en del natarbejde og særlige krav til sikkerhed, bl.a. fordi der skulle udføres kørestrømsafbrydelse og arbejdet havde indflydelse på togdriften. Der blev også lagt vægt på, at imprægneringen skulle være brændhæmmende, hvilket begge produkter lever op. 

Over jorden har All Remove imprægneret alle overflader. Støttemure, lofter, søjler, tagbeklædninger og de særlige cykelbede, som er konstrueret som fordybninger i jorden for at gøre det lettere for cyklisterne at finde deres cykler. Meget af dette arbejde skulle foretages, mens der var mennesker i nærheden, da der altid er trafik på Nørreport.

Se flere billeder fra Ny Nørreport her