I 2013 blev aktiemajoriteten i Illum solgt til det italienske, La Rinascente, der driver en lang række stormagasiner i Europa. Straks efter købet igangsatte de en omfattende renovering af det 124 år gamle stormagasin.

Moderniseringen har også indbefattet de gamle McDonalds-lokaler på hjørnet af Købmagergade og Østergade. Her flytter modehuset, Prada, ind, og de er nu næsten færdige med at indrette deres splinternye flagship store.

Klar til at tage imod Københavns byliv
Hele facaden ved Prada-butikken har fået et arkitektonisk løft af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som har moderniseret bygningen, der vender ud mod Storkespringvandet. Nederste del af facaden er opbygget af sandsten, og Prada har valgt at få All Remove til imprægnere den og sikre den imod graffiti.

Indledningsvis har All Remove derfor foretaget en nedskylning og affedtning af facaden. Dernæst er den nederste del af sandstenene blevet klædt ind i Faceal Oleo imprægnering for at beskytte stenene imod snavs og salt. Til sidst er facaden blevet påført en anti-graffiti behandling, som beskytter den i helt op til tre meters højde.