Byens Bro i Odense er en enestående og kreativ konstruktion, der strækker sig henover 15 jernbanespor og forbinder by og havn for cyklister og gående. Broen åbnede den 29. maj 2015, og All Remove har beskyttet den imod forurening og graffiti-hærværk. 

40 meter højt vartegn
Den 135 meter lange bro er en smuk og hurtig smutvej mellem by og havn. Stålkonstruktionen snor sig på imponerende vis henover perronerne og er for nyligt blevet tildelt en ærepris af ECCS (European Convention for Constructional Steelwork). Som en del af broen er der på sydpladsen blevet opført en 40 meter høj pylon i højpoleret stål – et vartegn i Odense. 

Klar til masser af trafik
På grund af den megen trafik er det uundgåeligt, at broen før eller siden vil blive udsat for graffiti. Derfor har Odense Kommune valgt at beskytte broen. 

All Remove fik derfor til opgave at imprægnere de 3.400 tons beton, så snavsen fra byen og trafikken ikke sætter sig fast. Derefter blev betonelementerne beskyttet med PSS20, der gør det muligt at fjerne eventuel graffiti uden brug af kemi. Den unikke stålkonstruktion er også blevet beskyttet med PSS20 og stålhåndlister med ARD350.