Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
IMG 7156

Beton er ikke længere noget, der skal gemmes væk eller skjules. Tværtimod går den nye arkitektoniske udvikling i retning af mere synlig beton i byggeriet. Det øger forventningerne til design og dekoration af betonoverfladerne.

Beton i alle regnbuens farver
All Remove tilbyder en farvet betonlasur, Faceal Colour. En af fordelene ved en behandling med Faceal Colour er, at den oprindelige betonstruktur bevares, så man stadig kan genkende strukturen i betonoverfladen, f.eks. en bræddestruktur, grafisk beton eller beton med relief.

Indfarvet beton gør det dermed muligt for arkitekter og bygherrer at gå helt nye veje og skabe innovative overflader og byggerier i beton – uanset om der er tale om præfabrikerede elementer eller støbninger, der foregår på byggepladsen. 

Ensartede betonoverflader
Faceal Oleo er særlig velegnet til misfarvet beton eller hvis man blot vil ændre en tone i farven på betonoverfladen i form af en lasur indfarvning.

Det kan fx være kalkaflejringer, som har skabt skjolder eller løbere på betonelementer, der har stået på en byggeplads. Ved at imprægnere med en betonlasur kan man skabe en mere ensartet overflade.

Sæt kulør på byggeriet
All Removes betonlasur kan fås i alle RAL/NCS farver, også metal- og perlemorsfarver. Pigmenteringen kan varieres fra 3 til 100%. Det giver arkitekter stor mulighed for at skabe spændende og innovative byggerier i beton, hvor farven kan spille en markant rolle.

 


Referencer