• JVN1355

  Amager Strandparks 18.000 m2 betonelementer er udsat for vind og vejr året rundt. Derudover kommer der et hav af badegæster om sommeren, som medbringer is, sodavand, grillmad, cigaretter og meget andet, der lander på underlaget. Det er både ressourcekrævende og miljøbelastende at vedligeholde.

  Læs mere Download pdf
 • ambercon udvendigt

  All Remove begynder 2017 med et nyt, spændende samarbejde med Ambercon – en af Danmarks førende beton-elementproducenter. Udover at producere præfabrikerede betonelementer leverer Ambercon også teglfacader, aluminium-inddækninger, vinduesmontager m.m.

  Læs mere Download pdf
 • Kristianbarfoed

  Muren omkring Assistens Kirkegård har alle odds imod sig. Ikke alene er den fredet og kalket, den er også beliggende i et af Københavns måske mest urolige kvarterer. All Remove sørger for at holde den pæn og fri for graffiti med PSS Subito.

  Læs mere Download pdf
 • IMG 7888

  All Remove har imprægneret mere end 700m2 beton-gulve i det kommende hovedkontor hos Bank Nordik i Thorshavn på Færøerne.

  Læs mere Download pdf
 • Fondenes Hus logo paa facade

  ”Når vi har brug for noget ud over det sædvanlige, står All Remove altid øverst på min liste. All Remove har aldrig sagt nej til en opgave, og de har løst alle opgaver, som de har fået” – Michael Dahlmann Pedersen, ejendomsinspektør i Bikubenfonden.

  Læs mere Download pdf
 • DT oma PP100 Rendering 03 EXT Christians Brygge 120208 Rev01

  Der er sket meget på kajen ved Christians Brygge i København inden for de seneste år. Ved udgangen af 2017 står endnu et byggeri færdigt. Projektet hedder BLOX, og det forventes at komme til at tiltrække flere tusinde mennesker dagligt.

  Læs mere Download pdf
 • Blue Lagoon drone view

  I de seneste år har man udvidet Blue Lagoon på Island med et endnu større badeområde, et nyt luksushotel og en ny restaurant. All Remove sørgede for at ensarte og beskytte betonelementer, der var blevet ødelagt på overfladen af fugt.

  Læs mere Download pdf
 • Lyngby Lokalbane Bro efter afrensning og impraegnering 2

  Det er blevet en kønnere oplevelse at køre ud af Lyngby i retning mod Klampenborg. Den gamle bro fra 1950 er nemlig blevet renset fri for graffiti.

  Læs mere Download pdf
 • byens bro 2

  Byens Bro i Odense er en enestående og kreativ konstruktion, der strækker sig henover 15 jernbanespor og forbinder by og havn for cyklister og gående. Broen åbnede den 29. maj 2015, og All Remove har beskyttet den imod forurening og graffiti-hærværk.

  Læs mere Download pdf
 • carl nielsen skolen trappe 2

  Det skal være sjovt at gå i skole. Så for at inspirere eleverne og skabe kreative rammer har man på Carl Nielsen Skolen på Fyn valgt at få en lang række insitustøbte vægge farvet og beskyttet med betonlasur.

  Læs mere Download pdf
 • censornet logo

  CensorNet i Danmark arbejder omkring 30 medarbejdere med IT-sikkerhed. Når det gælder den daglige rengøring på deres kontor i Brøndby, er det vigtigt for virksomheden, at overfladerne skinner og alting er fuldstændigt rent.

  Læs mere Download pdf
 • cirkelbroen 1

  Cirkelbroen er en ny forbindelse i København mellem Christiansbro og Applebys Plads. Den nye bro gør det nemmere for københavnerne at gå, løbe eller cykle i en ubrudt linje langs Inderhavnen og nyde havnefronten. All Remove har beskyttet det nye arkitektoniske vartegn mod graffiti og andet snavs fra byen.

  Læs mere Download pdf
 • Finger E Kastrup Lufthavn

  Døgnet rundt ruller tusindvis af kufferter henover gulvene i Københavns Lufthavn. Så da man skulle lægge gulvene i den nye finger E – det største projekt i Københavns Lufthavn siden 1990'erne – var man på udkig efter en særlig stærk gulvimprægnering.

  Læs mere Download pdf
 • Ved Kirken idyl

  DAB

  Lige over for Gladsaxe Kirke har DAB en lejerforening, der – sjovt nok – hedder Ved Kirken. Det er smukke gamle etagehuse fra 1949 i røde mursten og med hvide altaner.Bagsiden af de grønne områderDe 104 boliger er omkranset af høje træer, masser af smukt buskads og grønne græsplaner.

  Læs mere Download pdf
 • Dansk Sundhedssikring

  All Remove har udført daglig kontorrengøring for Dansk Sundhedssikring i adskillige år. Selvom virksomhederne har vækstet, er samarbejdet fortsat.

  Læs mere Download pdf
 • Danske Bank filial afrenset 5

  Det danske vejr er ikke til at regne med. Danske Banks nyopførte filial i Odense skulle renses fri for byggestøv og smuds, men på grund af sibiriske vinde og bidende frost kunne det ikke lade sig gøre. Før nu.

  Læs mere Download pdf
 • Ejendomsservice

  ”All Remove er både meget synlige og proaktive. Deres servicefolk er gode til at udfylde de skemaer, de har hængt op. Skemaerne fortæller beboerne om tidspunktet for arbejdets udførsel og arbejdets omfang. Samtidig er de også gode til at være proaktive. Jeg bliver kontaktet jævnlig blot for at høre, om alt er i orden. Det er en super fin service,” siger Kenneth Sean Jensen.

  Læs mere Download pdf
 • IMG0234

  Der er blevet beskyttet med Faceal Oleo og PSS20 for at forhindre både smuds, alger og graffiti.

  Læs mere Download pdf
 • dokk1 beskyttet med faceal matlook af all remove

  "New Nordic"-arkitektur skyder op overalt i Skandinavien i disse år. Arkitekturen er kendetegnet ved at være minimalistisk, kølig og upoleret. Bygningerne skal afspejle naturens robusthed og råhed, og derfor gør arkitekterne meget brug af natursten og beton både ud- og indvendigt.

  Læs mere Download pdf
 • Queen Mary Thomas 4

  I 1876 var arbejdsforholdene i sukkerplantagerne på De Dansk Vestindiske øer under al kritik. Lønnen var lav, og reglerne urimelige. Mary Thomas fik nok og førte derfor an i et oprør, hvor plantager, marker og store dele af Frederikstad på st. Croix blev sat i flammer.

  Læs mere Download pdf
 • 20090628Nrreport7085 kopi

  Nørreport har dagligt mere end 100.000 rejsende. Snavs og hærværk er med andre ord umuligt at undgå, men ikke desto mindre mulig at komme til livs. Som en del af Projekt Rene Linjer (et projekt, hvor DSB har til mål at holde deres stationer rene) har All Remove gennemført en...

  Læs mere Download pdf
 • Edelskov3

  Fjernelse af graffiti på Edelskovs busser.

  Læs mere Download pdf
 • EF Education First

  En stor del af Education First's arbejde foregår på kontoret og over telefonen. Arbejdsmiljøet er travlt og arbejdstiderne skæve, derfor havde de brug for en fleksibel rengøringspartner. 

  Læs mere Download pdf
 • Egaa gymnasium 2

  I den lille forstad Egå, nord for Århus, ligger et gymnasium, der er omringet af grønne marker og græsplæner. Bygningen blev færdiggjort i 2006, og siden dengang har alger og snavs haft frit spil på de mange betonoverflader.

  Læs mere Download pdf
 • Electrolux Hammerholmen 24 efter facaderens

  Der arbejder omkring 9.000 mennesker i næsten 400 virksomheder i det store industriområde på Avedøre Holme. Selvom der egentlig ikke er mange fabrikker på de gamle industrigrunde, bliver facaderne alligevel beskidte. Det var sket for Electrolux Professionel.

  Læs mere Download pdf
 • Ringe Station anti graffiti beskyttet 810x320

  Det er farligt at krydse et jernbanespor. Derfor besluttede Faaborg-Midtfyn Kommune at nedlægge den gamle perronovergang ved Ringe Station og øge sikkerheden ved at etablere en tunnel.

  Læs mere Download pdf
 • Farumgade efter behandling

  Ulovlig graffiti har desværre lidt for gode vilkår på Nørrebro. Netop det var sket på Farumgade, hvor en facade igennem længere tid var blevet hærget af hærværksfolk. All Remove foretog derfor en gennemgribende renovering af den gule facade.

  Læs mere Download pdf
 • Finnlandsparken panorama

  Kan man omdanne en ghetto til et trygt og rart boligområde? Ja, det kan man godt, og det er man i fuld gang med i Finlandsparken i Vejle.

  Læs mere Download pdf
 • Fitness World efter afrensning facade

  Et af Fitness World's over 150 fitnesscentre havde en facade, der var hårdt ramt af smuds og alger. All Remove rensede facaden ned og foretog en efterfølgende imprægnering.

  Læs mere Download pdf
 • Flugger farver siloer

  Flügger farver uden farver giver ingen mening. Så da fabrikkens farvede siloer var blevet en kedelig farvelade af smuds, støv og alger, måtte man gøre noget for at få kuløren tilbage på de kendte cylinderformede beholdere.

  Læs mere Download pdf
 • christiansborg web

  Folketinget får hvert år besøg af ca. 90.000 gæster. Alt fra skoleelever til turister kommer forbi for at få en rundvisning eller bare opleve lidt af livet på Borgen.

  Læs mere Download pdf
 • Graffiti behandling hos forsvarsministeriet

  Når Forsvarskommandoen på Holmen i København bliver angrebet af graffiti, er det All Remove, der forsvarer den. Det har betalt sig, for på den modsatte side af vejen er der en tvillingebygning, der er fuldstændigt overmalet. Det bekræfter, at ulovlig graffiti skal fjernes omgående.

   

  Læs mere Download pdf
 • G4S1

  G4S

  Afrensning af bil fra G4S.

  Læs mere Download pdf
 • Gellerup Nord arrkitekttegning

  Gellerup-parken i Aarhus er under forandring. Fra at være en ghetto af gamle boligblokke bliver området forvandlet til en moderne bydel med flere arbejdspladser, boliger og kultur-faciliteter.

  Læs mere Download pdf
 • Google digitalt laeringscenter

  Fredag den 18. maj slog Google dørene op til et nyt digitalt læringshus på Nørrebro, men dagen inden var den hvide facade på Nørrebrogade 34 blevet udsat for groft hærværk. Nogle havde forsøgt at sabotere åbningen med graffiti.

  Læs mere Download pdf
 • Gronlandstunnellen 800x400 1

  Anti-graffiti beskyttelse af gadekunst i udsat tunnel på Grønlandsgade i Odense.

  Læs mere Download pdf
 • hafnartorg island arkitekt illustration all remove

  I det nordlige Reykjavík er man netop nu i gang med at forbinde det gamle centrum med den nye bydel langs havnen. Under opførelsen af Hafnartorg løb entreprenøren imidlertid ind i udfordringer. En uheldig kombination af fugtig beton og mange dage med regn havde ført til store hvide plamager på den mørke overflade.

  Læs mere Download pdf
 • Havnetrappen Svendborg2

  Det myldrer med mennesker på Havnetrappen i Svendborg. Men selvom trappen er bygget op af stærke materialer som granit og beton, bliver overfladerne alligevel slidt på flere mange måder.

  Læs mere Download pdf
 • Highlander III Skanderborg 800x381

  Highlander III lyder som noget fra en 80’er film med Christopher Lambert, men der er faktisk bare tale om noget så fredeligt som et boligprojekt i Skanderborg Bakker. All Remove har imprægneret hele bygningen med hvid betonlasur.

  Læs mere Download pdf
 • Highlander IV Skanderborg bakker betonlasur

  Sidste år hjalp All Remove med at ensarte sandwichelementerne til Highlander III i Skanderborg. Siden da har endnu et højhus set dagens lys i det midtjyske landskab. Highlander IV er tæt på at være færdigt, og denne gang har All Remove imprægneret alle seks etager.

  Læs mere Download pdf
 • IMG 0781

  Trafikken kan være farlig for de mange skolebørn, der skal krydse Frederiksværksvej i Hillerød for at komme til og fra skole. Der er godt nok en tunnel under vejen, men den er fyldt med graffiti og kan virke mindst lige så skræmmende. Hvilken vej skal de vælge?

  Læs mere Download pdf
 • Hofor for efter 3

  I en ældre bygning, som HOFOR fører tilsyn med, havde en hær af fugle søgt ly på de øverste etager. Resultat var, at gangbroer, rør og ledninger var blevet yderst ulækre og beskidte af fjer og fugleklatter. All Remove blev sat på sagen.

  Læs mere Download pdf
 • Horsens Teater under afrensning

  Siden 1990 har Horsens Teater kæmpet med at holde trappen foran indgangen til teateret fri for smuds og snavs, men indtil for nyligt har det været noget af en tragedie.

  Læs mere Download pdf
 • Hoje Taastrup Gymnasium impraegnering afrenset

  For næsten 40 år siden vandt Henning Larsen og hans tegnestue en stor arkitektkonkurrence om Høje Taastrup Amtsgymnasium. Idéen var især kendetegnet ved et højt, baldakinagtigt gummitag med blå og hvide striber.  Gymnasiet ligger meget tæt på Høje-Taastrup Station, og bremsestøv fra togene plus smuds, sod og alger havde gjort baldakinen til et trist syn.

   

  Læs mere Download pdf
 • Ikea afrensning beton 2

  Danmarks største IKEA ligger i Odense. Rundt om det 55.000 m2 store varehus er p-pladserne og indkørslerne omkranset af meterlange betonvægge, der blomstrede med alger. Smudset hang som gardiner ned langs siderne. All Remove stod for afrensningen og den efterfølgende imprægnering.

  Læs mere Download pdf
 • Banegarden1

  Letbanerne er på vej. Tre steder i Danmark er man enten i gang med at bygge eller projektere de nye offentlige transportmidler. Odense åbner deres første letbane i 2020. Men allerede nu ombygges der for at gøre plads til den 14,5 km lange strækning.

  Læs mere Download pdf
 • Trygge tunneller i Kolding

  I Kolding oplever kommunen i øjeblikket en kedelig stigning i mængden af ulovlig graffiti. Hærværket rammer alle – private bygninger, lokale butikker og kommunens skilte, busskure og bænke.

  Læs mere Download pdf
 • KU3 Universitets Torv 2 810x320

  I forbindelse med Københavns Universitets fornyelse af hele Søndre Campus (KUA 3) på Amager har All Remove imprægneret 6000 m2 betonfliser med Faceal Oleo.

  Læs mere Download pdf
 • Vagsbotn 810x320

  I hovedstaden Tórshavn på Færøerne har kommunen opført et nyt kulturelt mødested for byens borgere og besøgende. I bymidten kan man nu sætte sig på en ny urban trappe, der både skal være mødested for byens besøgende og sætte rammen for kortvarige events og arrangementer.

  Læs mere Download pdf
 • FOTO OPPEFRA HELE PLADSEN M

  Forpladsen ved KØS – Museum for kunst i det offentlige rum – er skabt af Ann Lislegaard og hedder ”De 111 hvide plateauer”. Kunstværket er bygget op af store, hvide betonblokke i forskellige størrelser og benyttes bl.a. af KØS Café. All Remove har afrenset betonen og imprægneret de sarte overflader.

  Læs mere Download pdf
 • Copenhagen kobenhavn skyline

  I 2012 blev All Remove valgt som Københavns Kommunes faste samarbejdspartner, da kommunen udliciterede driften på fjernelse af graffiti i den nordlige del af København.

  Læs mere Download pdf
 • Tunneller i Koege efter 5

  Sygehuset i Køge er ved at blive udvidet. Det betyder mere trafik på vejene, og derfor udvider man nu Stensbjergvej – en af Køges travleste veje – til fire spor.

  Læs mere Download pdf
 • Lightyears rengoring

  "Hos All Remove har vi fået en rengøringsløsning af høj kvalitet og stor fleksibilitet, der imødekommer vores behov," siger Jette Andersen, der er marketingkoordinater hos Lightyears.

  Læs mere Download pdf
 • Liselundager 1

  Hvid er en flot, men sart farve. Især udenfor bliver hvide facader ofte den helt store taber, når smuds og alger angriber fra luften. Netop det var sket på Liselundager i Hedehusene. Ved brug af lift og hedvandsrensning skyllede vi smuds og alger ned, så de hvide facader igen kom til syne, og med den efterfølgende imprægnering får den luftbårne forurening fremover langt sværere ved at klæbe sig fast.

  Læs mere Download pdf
 • virum ren baenk

  Det er ikke mere end en måned siden, at All Remove gik i gang med den helt store forårsrengøring på Lyngby Hovedgade.

  Læs mere Download pdf
 • museet for soefart 3

  På onsdag den 25. april kommer HKH Kronprins Frederik til Helsingør for at åbne en ny udstilling kaldet The Magic Box på M/S Museet for Søfart.

  Læs mere Download pdf
 • Kgs Nytorv 810x320

  Når den nye Cityring slår dørene op i sommeren 2019, forventes det, at mere end 100 millioner passagerer kommer til at benytte Metroen om året.

  Læs mere Download pdf
 • Mosgaard Museum behandlet af All Remove

  Lørdag den 11. oktober 2014 åbner det nye Moesgaard Museum syd for Århus. Museet er for gæster i alle aldre og tilbyder en kulturhistorisk oplevelse med både arkæologiske og etnografiske udstillinger. Løbende vil der også være skiftende særudstillinger, hvor gæsterne kommer til at se noget af verdens fornemmeste kulturarv.

  Læs mere Download pdf
 • Heeringsgard

  Heerings Gaard på Christianshavn blev bygget i 1785 og var oprindeligt en købmandsgård og et bryghus. Nordea-fonden overtog ejendommen i 1999, og fra 2008-2011 brugte fonden ca. 100 millioner kroner på en omfattende restaurering.

  Læs mere Download pdf
 • norreport station 2015 impraegnering graffiti beskyttelse

  Da renoveringen af Nørreport Station begyndte i 2011, kom All Remove med på opgaven. I dag næsten fire år senere er så godt som alle overflader blevet beskyttet med imprægnering og anti-graffiti beskyttelse. Både over og under jorden har vi arbejdet med at gøre den nye station klar til at...

  Læs mere Download pdf
 • Norregade tilgroede altaner

  Grønne planter på altanen er normalt en skøn ting, men nogle gange kan det også blive lidt for meget. Det var sket i en af DEAS’ ejendomme på Nørregade i Aarhus, så All Remove fik til opgave at fjerne det.

  Læs mere Download pdf
 • Odense Banegardcenter stibro

  Ved Odense Banegårdcenter bliver der netop nu opført en 135 meter lang stibro. Broen kommer til at gå fra nordpladsen mellem VUC i Kottesgade til sydpladsen ved Posten på Østre Stationsplads. Den kommer til at krydse 15 jernbanespor, og der bliver adgang til 3 perroner via trapper og elevatorer.

  Læs mere Download pdf
 • Odense Kommune byskilt 800x300

  All Remove Danmark A/S har for 3. gang vundet licitationen på bekæmpelse af graffiti inden for Cityringen i Odense Kommune. Aftalen gælder frem til 2019.

  Læs mere Download pdf
 • Odins Bro

  I juni 2014 blev Odins Bro i Odense åbnet for trafik. Broen giver en fast vejforbindelse over Odense Kanal, så trafikken ledes uden om havnen og byen.

  Læs mere Download pdf
 • Operaen 810x 300

  Selerne er låst, hjelmene er spændt og sikkerhedslinerne er fastgjort. Langsomt firer servicemedarbejderne sig ned langs operahusets stålfacade. Det er igen blevet tid til, at Operaen på Holmen skal renses og poleres for at sikre den unikke arkitektur mod flyverust.

  Læs mere Download pdf
 • AllRemoveOslo 2246

  Operaen i Oslo er en enorm bygning bestående af 28.000 m2 hvid marmor. All Remove har stået for imprægneringen med Faceal Oleo på alle lodrette og vandrette overflader, sådan at man undgår snavs fra forurening, tyggegummi, kaffe og meget mere.

  Læs mere Download pdf
 • Luders P hus 0

  Fremtidens parkeringshus finder man i Nordhavn. Indeni er der plads til bilerne, men udvendigt er der store altankasser med masser af beplantning. Og tager man en af de to udvendige trapper til toppen, finder man en kæmpe legeplads med trampoliner, et spiralformet klatretårn og masser af røde rør og kanter,...

  Læs mere Download pdf
 • Kobenhavns Hovedbanegard

  I 2019 åbner den nye Metro-station på Københavns Hovedbanegård. Men allerede nu er håndværkere i gang med at indrette stationen under jorden. Der bliver etableret hoved- og nødtrappe, lagt fliser i selve stationsrummet og installeret togdriftssystemer i teknikrummene.

  Læs mere Download pdf
 • Doktorhaven featured 810x320

  Plejehjemmet Doktorhaven i Rødovre blev opført i 1994. Siden da er bygningens facade blevet udsat for vind, vejr og snavs fra luften. Det så nærmest ud som om, at bygningen havde fået sorte rander under øjnene. Facaderne var hårdt ramt af alger og snavs, især under vinduerne.

  Læs mere Download pdf
 • Oestergade 810x320

  I 2013 blev aktiemajoriteten i Illum solgt til det italienske, La Rinascente, der driver en lang række stormagasiner i Europa. Straks efter købet igangsatte de en omfattende renovering af det 124 år gamle stormagasin.

  Læs mere Download pdf
 • PS Biludlejning for og efter

  PS Biludlejning handler om høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så når hærværksfolk oversprayer en varevogn med graffiti, tager firmaet den straks ud af drift. All Remove afrensede varevognen med kemi og spulede derefter graffitien væk, så den kort efter fremstod fuldstændigt ren

  Læs mere Download pdf
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel betongulv

  Radisson Blu Scandinavia Hotel i København er med sine 26 etager Danmarks højeste hotel. Og med 542 værelser, fire restauranter, to barer og ikke mindst Casino Copenhagen i bygningen er der masser af mennesker til at slide på gulvene.

  Læs mere Download pdf
 • foto 1

  Afrensning af graffiti på varebil fra Ramsing.

  Læs mere Download pdf
 • Rengoring hos Rapidis

  I konsulentfirmaet Rapidis i Søborg udvikler 11 konsulenter avanceret software til at simulere, analysere og optimere trafik og logistik. All Remove hjælper dem med rengøringen og andre daglige småopgaver, mens virksomheden kan fokusere på det væsentlige.

  Læs mere Download pdf
 • 20150721 081421

  Den amerikanske kunstner, Retna, fra Los Angeles, har udsmykket bygningen på Refshalevej 163. All Remove har først imprægneret hele bygningen og derefter behandlet nederste del af gavlen med PSS20, så eventuel fremtidig graffiti kan blive fjernet hurtigt og uden at spolere det eksisterende kunstværk.

  Læs mere Download pdf
 • Rigshospitalet helikopter

  Rigshospitalet har åbent døgnet rundt, og det samme gælder p-huset, som desværre var blevet udsat for et massivt graffitiangreb. For at genskabe de trygge forhold i p-huset blev All Remove tilkaldt.

  Læs mere Download pdf
 • patienthotellet rigshospitalet

  Rigshospitalet har fået vokseværk. I disse år bliver der blandt andet opført en helt ny behandlingsbygning, et parkeringshus og en ny bygning til patienthotel og administration.

  Læs mere Download pdf
 • Anti graffiti beskyttelse Rosenbaekken Torv Odense

  En asfalteret parkeringsplads i Odense C er på et lille år blevet omdannet til 62 studie- og ungdomsboliger med altaner, terrasse og parkering.

  Læs mere Download pdf
 • Rosengardcentret 10

  I vinters afrensede vi søstensfacaden på et af Danmarks ældste forretningscentre i Odense.Smuds og alger havde igennem årene sat sig fast mellem de mange småsten, men efter afrensningen var de igen lyse og rene.En vigtig del manglede dog stadig: Den højeste del af bygningen med det kendte logo, der kan...

  Læs mere Download pdf
 • Saltsiloen efter4

  Når man lander med helikopter eller kommer ind med færgen på Færøernes sydligste ø, Suderø, er man omgivet af rå natur. Fjeldene tårner sig op omkring bugter og fjorde, der omkranses af klipper og hav.Men foruden skøn natur har øen også et rigt kulturliv, blandt andet i byen Drelnes, hvor...

  Læs mere Download pdf
 • Scandic Continental Stockholm forskel

  Rundt om Scandic Continental Hotel i Stockholm løber en sokkel i fiberton, der  skilte sig markant ud fra resten af den lyse bygning. Fibertonen havde en trist gullig farve, men det kunne der heldigvis rettes op på med betonlasur. 

  Læs mere Download pdf
 • SEB m.m 016

  Beskyttelse med Faceal Oleo HD og PSS20.

  Læs mere Download pdf
 • Stenfiskerkajen impraegneret imod smuds

  Det almene boligselskab, Civica, har slået dørene op til 178 nye ungdomsboliger i et markant byggeri med karnapper, altaner og innovative indretninger. Men hvide bygninger er naturligvis sarte, og når der bygges så meget på havnen, er det umuligt at undgå smuds, svævestøv og andre partikler, som sætter sig på overfladerne.

  Læs mere Download pdf
 • Gartnerbyen stojvaern mod toge

  Odense er ved at få en ny bydel. Gartnerbyen hedder den, og borgmesteren har allerede taget det første spadestik. AbSorb har valgt at få All Remove til at beskytte 456 meter støjværn mod togskinnerne.

  Læs mere Download pdf
 • Sundbyoster Skole trappe i skolegard

  Skolebørn er søde, men man kan ikke komme udenom, at de sviner temmelig meget. På Sundbyøster Skole har man taget højde for mængderne af snavs, de skaber, ved brug af imprægnering på en ny trappe i skolegården.

  Læs mere Download pdf
 • sunset boulevard afrensning

  Billister og andre gæster, som besøger Sunset Boulevard i Frederica, kan nu glæde sig over en lidt finere facade, når de køber deres sandwich eller burger. I sidste uge blev mere end 300 m2 betonfacader nemlig renset fuldstændigt fri for alger og andet snavs fra luften.

   

  Læs mere Download pdf
 • Svanes Have hele facaden 2 IMG8652

  Afrensning af beton, efterfølgende imprægnering med Faceal Oleo Color HD.

  Læs mere Download pdf
 • p automat Svendborg

  P-automater over hele landet bliver ofte udsat for lidt af hvert. De står ude året rundt – i regn og blæst, sne og slud. Og i nattens mulm og mørke kan de risikere at blive ramt af hærværk. Nogle bliver overmalet med graffiti, andre bliver der sat klistermærker på.

  Læs mere Download pdf
 • Svendborg efter afrensning 6

  Der er alger allevegne. Som udgangspunkt skader alger ikke, men de gør bestemt heller ikke en bygning kønnere. Omkring 2.800 m2 betonoverflader har fået afrenset alger på Svendborg Storcenter.

  Læs mere Download pdf
 • Sydbank for og efter 800x380

  På en befærdet indfaldsvej til Århus ligger en af Sydbanks cirka 65 filialer.

  Læs mere Download pdf
 • All Remove beskytter Sonaes regnpark

  Ved Søndersø i Viborg har Viborg Kommune omdannet et 10 hektar stort tidligere moseområde til en ny moderne regnpark. All Remove har imprægneret mange af områdets betonelementer – både sider på broer og mange betonflager. De røde stålkonstruktioner, der løber som en rød tråd igennem parken, er også blevet beskyttet...

  Læs mere Download pdf
 • Taastrup Have For Efter

  I mere end 55 år har toge mellem København og Roskilde futtet forbi ejerforeningen, Taastrup Have, i døgndrift, og jernbanetrafikken havde i den grad sat sine spor på altanerne. Med en lift kørt i stilling begyndte All Removes medarbejdere at afrense sod og alger. 

  Læs mere Download pdf
 • TDC Teglholmsgade

  Parkeringspladserne er fyldte foran TDC Groups hovedkontor. Her arbejder en mangfoldighed af ansatte, og hver dag er der besøgende i huset. Desværre får bygningerne også besøg af nogle andre gæster: Alger. Og de er ganske svære at komme af med igen. 

  Læs mere Download pdf
 • The Silo Nordhavn 1 800x380

  The Silo i Nordhavn er ikke bare en almindelig københavner-ejendom, men et prestigebyggeri i verdensklasse. Derfor forventes der også høj kvalitet, når det gælder ejendomsservice. DEAS har valgt All Remove til opgaven.

  Læs mere Download pdf
 • Tirpitz 800x400 2

  Der er en skat begravet i sandet ved Blåvand. Under marehalm og lyng og bag tusindvis af kubikmeter sand finder man et helt nyt museum, der hedder Tirpitz. All Remove har beskyttet gangstierne og væggene af beton med en stærk imprægnering.

  Læs mere Download pdf
 • MB. Sprinter 30 9 08 001

  TNT

  Afrensning af graffiti på varebil fra TNT.

  Læs mere Download pdf
 • steainatun 3

  Netop nu er man i Tórshavn i gang med at udrulle en ny masterplan for hovedstadens centrum. Offentlige pladser og gader skal omlægges. Der skal bygges et nyt kulturhus og en ny underjordisk parkeringsplads, og derudover skal der åbnes op til en flod, som tidligere har strømmet igennem byen under...

  Læs mere Download pdf
 • Valad stamholmen 143

  Valad forvalter ejendomme i hele Europa. De har en markedsværdi på over 456 millioner euro og tager hånd om mere end 700.000 m2 i deres samlede ejendomsportefølje.

  Læs mere Download pdf
 • Vejle Lystbadehavn 800x380 1

  Vejle Lystbådehavn har i de seneste år været igennem store ombygninger. I øjeblikket er MT Højgaard ved at opføre en ny havnepromenade, og All Remove har derfor netop afrenset og beskyttet en større opholdsplads af beton.

  Læs mere Download pdf
 • Vendsyssels Teater impraegnerede betongulve

  Siden Vendsyssel Teater slog dørene op i januar 2017 har stedet været en dynamo for kulturlivet på egnen. Masser af mennesker betyder dog også slid og pletter på teaterets betongulve – som i forvejen kan være svære at holde rene med så høj aktivitet. Heldigvis var rygtet om All Removes gulvimprægnering i Dokk1 nået til Hjørring.

  Læs mere Download pdf
 • Via University College Aarhus

  Netop nu bliver der bygget på livet løs på den gamle Ceres-grund i Aarhus C. Hvor der før var et bryggeri, skal der nu opføres et levende område med erhverv, boliger, uddannelse, kultur og bypark.

  Læs mere Download pdf
 • Vor Frelsers Kirke 810x320

  Der er 400 trin til toppen af tårnet i Vor Frelsers Kirke. De sidste 150 trin sidder udvendigt rundt om spiret. Herfra er der (for nogle) skrækindjagende langt ned.

  Læs mere Download pdf
 • VW Tagensvej bygning beton beskyttet

  Det er mere end 16 år siden, at betonfacaden på Tagensvej hos VW København blev afrenset og imprægneret af All Remove. Facaden er i dag stadig fri for smuds og snavs.

  Læs mere Download pdf
 • Willemoesgade ejendomsservice

  På Willemoesgade ligger en sund lille andelsforening, som All Remove har udført ejendomsservice for siden 2011. I dag har servicen spredt sig som ringe i vandet, og All Remove har nu ejendomsservicen i seks foreninger på den gamle københavnergade.

  Læs mere Download pdf
 • P1010001

  Betongulvet, drikkesonder og væggene i næsehorn- og gnustaldene er efter renovering blevet imprægneret med Faceal Oleo.

  Læs mere Download pdf
 • Tandlaegerne Olby

  Kravene til den daglige rengøring er høje hos Ølby Tandlægecenter. Både af hensyn til patienter og personale har hygiejne højeste prioritet, og derfor skal lokaler og inventar altid være fuldstændigt rene. Det stiller store krav til klinikkens rengøringsservice.

  Læs mere Download pdf
 • Billede 047

  Eksisterende og nye natursten- og granitoverflader er blevet grundigt afrenset. Efterfølgende er natursten- og granitoverfladerne blevet imprægneret med Faceal Oleo.

  Læs mere Download pdf
 • IMG 3576

  Ørestad Gymnasium er et af de første nybyggede gymnasier i 35 år. All Remove fik til opgave at bringe bygningen tilbage til sit oprindelige udseende. Løsningen blev en "tre-trins-raket", hvor der først skulle påføres kemi for at opløse snavset, derefter skulle overfladerne afrenses skånsomt fra top til tå og til...

  Læs mere Download pdf
Top