Søstensfacade i industriområde fri for smuds

Der arbejder omkring 9.000 mennesker i næsten 400 virksomheder i det store industriområde på Avedøre Holme. Selvom der egentlig ikke er mange fabrikker på de gamle industrigrunde, bliver facaderne alligevel beskidte. Det var sket for Electrolux Professionel.

Læs mere

Nyt højhus i Skanderborg bakker imprægneret

Sidste år hjalp All Remove med at ensarte sandwichelementerne til Highlander III i Skanderborg. Siden da har endnu et højhus set dagens lys i det midtjyske landskab. Highlander IV er tæt på at være færdigt, og denne gang har All Remove imprægneret alle seks etager.

Læs mere

Rene vejværn langs motorvejen giver mere sikker trafik

Tydelige og rene vejværn er yderst vigtige for sikkerheden på de danske motorveje. Siden 2011 har All Remove beskyttet vejværn på Øresundsmotorvejen, og netop nu er vi i gang med at behandle en strækning på 25 km.

Læs mere

178 nye ungdomsboliger i Odense afrensede og imprægnerede

Det almene boligselskab, Civica, har slået dørene op til 178 nye ungdomsboliger i et markant byggeri med karnapper, altaner og innovative indretninger. Men hvide bygninger er naturligvis sarte, og når der bygges så meget på havnen, er det umuligt at undgå smuds, svævestøv og andre partikler, som sætter sig på overfladerne.

Læs mere

Panorama-vinduer i Gellerup Nord renset for betonslør og flyverust

Gellerup-parken i Aarhus er under forandring. Fra at være en ghetto af gamle boligblokke bliver området forvandlet til en moderne bydel med flere arbejdspladser, boliger og kultur-faciliteter.

Læs mere

Stribet baldakin afrenset på Høje-Taastrup Gymnasium

For næsten 40 år siden vandt Henning Larsen og hans tegnestue en stor arkitektkonkurrence om Høje Taastrup Amtsgymnasium. Idéen var især kendetegnet ved et højt, baldakinagtigt gummitag med blå og hvide striber.  Gymnasiet ligger meget tæt på Høje-Taastrup Station, og bremsestøv fra togene plus smuds, sod og alger havde gjort baldakinen til et trist syn.

 

Læs mere

Bæredygtig plantekasse beskyttet mod graffiti

Byerne vokser, og der bliver flere og flere munde, der skal mættes. Derfor er der brug for smartere måder at forsyne folk med mad, og det problem vil Human Habitat løse med et nytænkende planteprojekt til byerne. All Remove har beskyttet enorm plantekasse imod graffiti.

Læs mere

100-vis af altaner fri for sod

I mere end 55 år har toge mellem København og Roskilde futtet forbi ejerforeningen, Taastrup Have, i døgndrift, og jernbanetrafikken havde i den grad sat sine spor på altanerne. Med en lift kørt i stilling begyndte All Removes medarbejdere at afrense sod og alger. 

Læs mere

Betonlasur gav ensartede overflader til Blue Lagoon

I de seneste år har man udvidet Blue Lagoon på Island med et endnu større badeområde, et nyt luksushotel og en ny restaurant. All Remove sørgede for at ensarte og beskytte betonelementer, der var blevet ødelagt på overfladen af fugt.

Læs mere

Andelsboliger i Hedehusene igen kridhvide

Hvid er en flot, men sart farve. Især udenfor bliver hvide facader ofte den helt store taber, når smuds og alger angriber fra luften. Netop det var sket på Liselundager i Hedehusene. Ved brug af lift og hedvandsrensning skyllede vi smuds og alger ned, så de hvide facader igen kom til syne, og med den efterfølgende imprægnering får den luftbårne forurening fremover langt sværere ved at klæbe sig fast.

Læs mere

Side 1 ud af 15 1 2 3 4 5 ... 15
Top