Danmarks største teleselskab får rene betonudhæng

Parkeringspladserne er fyldte foran TDC Groups hovedkontor. Her arbejder en mangfoldighed af ansatte, og hver dag er der besøgende i huset. Desværre får bygningerne også besøg af nogle andre gæster: Alger. Og de er ganske svære at komme af med igen. 

Læs mere

To tunneller i Køge gjort venlige med hvid betonlasur

Sygehuset i Køge er ved at blive udvidet. Det betyder mere trafik på vejene, og derfor udvider man nu Stensbjergvej – en af Køges travleste veje – til fire spor.

Læs mere

IKEA i Odense nulstiller betonvægge

Danmarks største IKEA ligger i Odense. Rundt om det 55.000 m2 store varehus er p-pladserne og indkørslerne omkranset af meterlange betonvægge, der blomstrede med alger. Smudset hang som gardiner ned langs siderne. All Remove stod for afrensningen og den efterfølgende imprægnering.

Læs mere

Fjernvarmerør gjort grundigt rene efter skadedyr

I en ældre bygning, som HOFOR fører tilsyn med, havde en hær af fugle søgt ly på de øverste etager. Resultat var, at gangbroer, rør og ledninger var blevet yderst ulækre og beskidte af fjer og fugleklatter. All Remove blev sat på sagen.

Læs mere

Nye ungdomsboliger i Odense beskyttet imod graffiti

En asfalteret parkeringsplads i Odense C er på et lille år blevet omdannet til 62 studie- og ungdomsboliger med altaner, terrasse og parkering.

Læs mere

Bro over Klampenborgvej renset fri for graffiti

Det er blevet en kønnere oplevelse at køre ud af Lyngby i retning mod Klampenborg. Den gamle bro fra 1950 er nemlig blevet renset fri for graffiti.

Læs mere

Det betaler sig at forsvare sig mod graffiti

Når Forsvarskommandoen på Holmen i København bliver angrebet af graffiti, er det All Remove, der forsvarer den. Det har betalt sig, for på den modsatte side af vejen er der en tvillingebygning, der er fuldstændigt overmalet. Det bekræfter, at ulovlig graffiti skal fjernes omgående.

 

Læs mere

”Vi oplever ingen problemer overhovedet”

CensorNet i Danmark arbejder omkring 30 medarbejdere med IT-sikkerhed. Når det gælder den daglige rengøring på deres kontor i Brøndby, er det vigtigt for virksomheden, at overfladerne skinner og alting er fuldstændigt rent.

Læs mere

Betonlasur sikrer de rigtige farver på nybyggeri i Reykjavík

I det nordlige Reykjavík er man netop nu i gang med at forbinde det gamle centrum med den nye bydel langs havnen. Under opførelsen af Hafnartorg løb entreprenøren imidlertid ind i udfordringer. En uheldig kombination af fugtig beton og mange dage med regn havde ført til store hvide plamager på den mørke overflade.

Læs mere

All Remove får nyt domicil

I denne uge er All Removes afdeling på Sjælland flyttet til større lokaler. Flytningen skyldes virksomhedens vækst, som kræver større lagerplads og kantineforhold, flere mødelokaler og ikke mindst flere kontorpladser til den voksende administration.

Læs mere

Side 1 ud af 12 1 2 3 4 5 ... 12
Top