Kirk Kapitals nye hovedsæde beskyttet imod graffiti

Det ligner et slot fra en anden verden. Kirk Kapitals nye hovedsæde er ikke bare en bygning, det er et kunstværk. Derfor ønskede man også at anti-graffiti beskytte de unikke udendørs vægge – til lands og til vands.

Læs mere

100-vis af altaner fri for sod

I mere end 55 år har toge mellem København og Roskilde futtet forbi ejerforeningen, Taastrup Have, i døgndrift, og jernbanetrafikken havde i den grad sat sine spor på altanerne. Med en lift kørt i stilling begyndte All Removes medarbejdere at afrense sod og alger. 

Læs mere

Betonlasur gav ensartede overflader til Blue Lagoon

I de seneste år har man udvidet Blue Lagoon på Island med et endnu større badeområde, et nyt luksushotel og en ny restaurant. All Remove sørgede for at ensarte og beskytte betonelementer, der var blevet ødelagt på overfladen af fugt.

Læs mere

Andelsboliger i Hedehusene igen kridhvide

Hvid er en flot, men sart farve. Især udenfor bliver hvide facader ofte den helt store taber, når smuds og alger angriber fra luften. Netop det var sket på Liselundager i Hedehusene. Ved brug af lift og hedvandsrensning skyllede vi smuds og alger ned, så de hvide facader igen kom til syne, og med den efterfølgende imprægnering får den luftbårne forurening fremover langt sværere ved at klæbe sig fast.

Læs mere

Helt væk med algerne på Egå Gymnasium

I den lille forstad Egå, nord for Århus, ligger et gymnasium, der er omringet af grønne marker og græsplæner. Bygningen blev færdiggjort i 2006, og siden dengang har alger og snavs haft frit spil på de mange betonoverflader.

Læs mere

Googles nye digitale læringshus får lyn-afrensning før åbning

Fredag den 18. maj slog Google dørene op til et nyt digitalt læringshus på Nørrebro, men dagen inden var den hvide facade på Nørrebrogade 34 blevet udsat for groft hærværk. Nogle havde forsøgt at sabotere åbningen med graffiti.

Læs mere

Rosengårdcentrets facade igen på sit højeste

I vinters afrensede vi søstensfacaden på et af Danmarks ældste forretningscentre i Odense.Smuds og alger havde igennem årene sat sig fast mellem de mange småsten, men efter afrensningen var de igen lyse og rene.En vigtig del manglede dog stadig: Den højeste del af bygningen med det kendte logo, der kan...

Læs mere

Sildebensgulv i hvid cement opskuret og imprægneret

I Liguriens bakker ligger et hus, hvor gulvene er lagt med håndlavede cementstave i et sildebensmønster. To år var der gået, siden gulvet var blevet lagt, og desværre havde almindelig brug og slidtage sat sine spor. All Remove kørte en skuremaskine i stilling og skurede gulvene rene.

Læs mere

All Remove indgår samarbejde med Adam Transport

Samarbejdet giver Adam Transports kunder mulighed for at få et favorabelt tilbud på flytterengøring, efter at virksomhedens lokaler er blevet pakket ned. Omvendt tilbyder All Remove også sine kunder, der står overfor en flytning af lejlighed eller virksomhed at få et godt tilbud fra Adam Transport.

Læs mere

94 granitpullerter gjort klar til HKH Kronprinsen

På onsdag den 25. april kommer HKH Kronprins Frederik til Helsingør for at åbne en ny udstilling kaldet The Magic Box på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

Side 1 ud af 15 1 2 3 4 5 ... 15
Top