Grundig facaderens hos TDC Group

Langs Vasbygade i Københavns Sydhavn krummer vejen sig tæt omkring TDC Groups bygninger. Bilerne suser forbi i døgndrift. Der er ikke noget at sige til, at facaderne var blevet meget tilsmudsede og trængte til en tilbundsgående afrensning.

Læs mere

Teatertrappe smudset til af nattelivet

Siden 1990 har Horsens Teater kæmpet med at holde trappen foran indgangen til teateret fri for smuds og snavs, men indtil for nyligt har det været noget af en tragedie.

Læs mere

Tre træbroer i Århus skridsikret

Når det regner eller der kommer frost, kan udendørs træ blive glat som et spejl. Faldskader på broer, terrasser og andre opholdsområder kan få store konsekvenser for den person, som kommer til skade.

Læs mere

Anti-graffiti fra en tømmerflåde

Inden for de sidste par år er der kommet adskillige nye broer til København, og nu er endnu en bro kommet på landkortet, Alfred Nobels Bro i Sydhavn. Desværre kan sådan en ny bro være et populært offer for graffitihærværk. 

Læs mere

Alger stjal kuløren på Flügger farvers siloer

Flügger farver uden farver giver ingen mening. Så da fabrikkens farvede siloer var blevet en kedelig farvelade af smuds, støv og alger, måtte man gøre noget for at få kuløren tilbage på de kendte cylinderformede beholdere.

Læs mere

Skole skaber kreative rum med betonlasur

Det skal være sjovt at gå i skole. Så for at inspirere eleverne og skabe kreative rammer har man på Carl Nielsen Skolen på Fyn valgt at få en lang række insitustøbte vægge farvet og beskyttet med betonlasur.

Læs mere

Nu kan bløde trafikanter trygt tage smutvejen under Silkeborgvej

Trafikken er tæt på Silkeborgvej, når billister skal ind og ud af Århus. Ved City Vest er der derfor en smutvej under vejen, så de bløde trafikanter kan komme helskindet i indkøbscenteret.

Læs mere

Faceal Color redder farve på ny bygning i Reykjavík

I virkelighedens verden kan et byggeri opføre sig væsentligt anderledes end på tegnebrættet. Netop det oplevede man på Hafnartorg i Reykjavík, hvor entreprenøren fik sig noget af en overraskelse.

Læs mere

I CPH Airport går rejsende snart på Faceal Matlook ud til gaten

Døgnet rundt ruller tusindvis af kufferter henover gulvene i Københavns Lufthavn. Så da man skulle lægge gulvene i den nye finger E – det største projekt i Københavns Lufthavn siden 1990'erne – var man på udkig efter en særlig stærk gulvimprægnering.

Læs mere

Nu bliver København S fri for graffiti

Den 1. oktober vandt All Remove en licitation om at fjerne graffiti i København S. Området dækker strækningen fra Vesterbro og Valby til en god del af det øst- og vestlige Amager.

Læs mere

Side 1 ud af 17 1 2 3 4 5 ... 17
Top