Beskyt cortenstål mod graffiti

Rust er velkomment på det populære cortenstål, som man ser mere og mere i dansk byggeri. Det er graffiti dog ikke, og heldigvis kan vi også beskytte cortenstål imod det ulovlige hærværk.

Læs mere

Styrkede betongulve til Fontana Spa på Island

Siden den enorme askesky satte Island på verdenskortet i 2010, har det myldret med turister på øen. Det er især naturen og de geotermiske bade, der tiltrækker folk fra nær og fjern. En af attraktionerne er Fontana Spa i Laugarvatn, der ligger ca. 80 kilometer uden for Reykjavik.

Læs mere

Mød os på MIPIM – og hør om fremtidens imprægnering

Igen i år tager vi til MIPIM i Cannes – verdens største messe for bygge- og entreprenørfolk. Hvis du er på de samme breddegrader og gerne vil høre om fremtidens imprægnering, vil vi meget gerne mødes.

Læs mere

Rådhuspladsen i Odense gjort klar til foråret

Når det siler ned i Odenses gågader, gør alger belægningen til en glat glidebane. Derfor besluttede Odense Kommune at tilkalde All Remove, som hjalp med at rengøre mere end 2.000 m2 belægning for alger, snavs og tyggegummi.

Læs mere

Rigshospitalets p-hus rengjort efter hærværksfolk

Rigshospitalet har åbent døgnet rundt, og det samme gælder p-huset, som desværre var blevet udsat for et massivt graffitiangreb. For at genskabe de trygge forhold i p-huset blev All Remove tilkaldt.

Læs mere

Imprægnering beskytter betongulve i længere tid

For tre år siden imprægnerede All Remove 19.000 mbeton i Dokk1 i Aarhus. Traditionelle behandlinger med polish i den slags miljøer holder i 3-4 måneder. Faceal Matlook holdt i 3 år. Imprægneringen beskyttede dermed betongulvene i væsentlig længere tid.

Læs mere

Tre graffitigallerier beskyttet i Københavnske tunneller

I All Remove forsøger vi altid at undgå at fremvise billeder af ulovlig graffiti. Vi vil meget hellere vise, hvordan en overflade ser ud, når hærværket er fjernet.

Læs mere

Ny aftale om anti-graffiti behandling i den nye Metro Cityring

Da MT Højgaard i sommers trak sig fra Metro Cityringen, stod All Removes aftale om anti-graffiti behandlingen af 17 metrostationer hen i det uvisse. Det gør det dog ikke længere. Den italienske byggekoncern, Bodino DK ApS, har netop indgået en ny aftale om at arbejdet med anti-graffiti beskyttelsen under jorden skal færdiggøres.

Læs mere

Når graffiti løber løbsk

I hjertet af Nørrebro kan det være svært at holde graffitien fra døren. Alligevel kan det godt betale sig at gøre forsøget. Gør man det ikke, kan det nemlig nemt ende som på Husumgade 38-40, hvor hærværket fuldstændigt havde ødelagt facaden.

Læs mere

Søstensfacade rengjort rundt om Rosengårdcentret

Et af Danmarks ældste forretningscentre ligger i Odense. Det blev bygget i 1970, dengang søstensfacader var særligt populære i byggerier.

Læs mere

Side 1 ud af 13 1 2 3 4 5 ... 13
Top