I CPH Airport går rejsende snart på Faceal Matlook ud til gaten

Døgnet rundt ruller tusindvis af kufferter henover gulvene i Københavns Lufthavn. Så da man skulle lægge gulvene i den nye finger E – det største projekt i Københavns Lufthavn siden 1990'erne – var man på udkig efter en særlig stærk gulvimprægnering.

Læs mere

Nu bliver København S fri for graffiti

Den 1. oktober vandt All Remove en licitation om at fjerne graffiti i København S. Området dækker strækningen fra Vesterbro og Valby til en god del af det øst- og vestlige Amager.

Læs mere

Stor algerens af Svendborg Storcenter

Der er alger allevegne. Som udgangspunkt skader alger ikke, men de gør bestemt heller ikke en bygning kønnere. Omkring 2.800 m2 betonoverflader har fået afrenset alger på Svendborg Storcenter.

Læs mere

Sarte eternit-facadeplader skuret og skrubbet fri for smuds

Inde midt i Aarhus finder man en moderne ejendom, der er bygget med eternit-facadeplader. Desværre er materialet generelt meget åbent i overfladen, og derfor havde alger og smuds fra trafikken sat sig fast i overfladen.

Læs mere

Nyt tag sætter prikken over i’et på Tastrup Have

Der har været travlt i ejerforeningen Taastrup Have i det seneste stykke tid. I foråret afrensede vi 354 altaner for alger, sod og smuds. Og nu har ejendommene også fået nyt tag.

Læs mere

Slut med tilgroede altaner på Nørregade

Grønne planter på altanen er normalt en skøn ting, men nogle gange kan det også blive lidt for meget. Det var sket i en af DEAS’ ejendomme på Nørregade i Aarhus, så All Remove fik til opgave at fjerne det.

Læs mere

En dag med vores graffiti-afrensere

Hver dag kører vores folk ud i byen og fjerner ulovlig graffiti for vores abonnementskunder. Vi gav dem et kamera med på turen, og her er resultatet.

Læs mere

Gamle skygger fjernet fra søstensfacade

MillPart havde fået nyt logo, men skyggerne fra det gamle logo skæmmede stadig. All Remove blev tilkaldt for at foretage en afrensning.

Læs mere

Vølunds nye domicil får grundig facaderens

Den befærdede Silkeborgvej løber lige forbi Vølunds nye domicil, og de mange trafikanter, der dagligt suser forbi, er højst sandsynligt årsagen til, at søstensfacaden var blevet meget sort af smuds og sod. All Remove tændte derfor op for varmtvands-sprøjterne og gik i gang med at afrense overfladerne.

Læs mere

Nu ser det endnu mere lyst ud for DanBolig i Hjallese

I en af DanBoligs mere end 140 butikker i Hjallese er der travlt i forretningen. Men på et område hvilede der dog en skygge over forretningen – nemlig på virksomhedens facade.

Læs mere

Side 1 ud af 17 1 2 3 4 5 ... 17
Top