All Remove Danmark ophører pr. 1. januar 2010, efter gensidig aftale, samarbejdet med vores partner, der gennem mange år har varetaget vores interesser i den nordlige del af Jylland under navnet ”All Remove Jylland”. Personerne bag virksomheden i Jylland vil i fremtiden fortsætte under andet navn med andre produkter.

Dette er sket i mindelighed, og med udgangspunkt i en forskellig opfattelse af og strategi for udviklingen af All Remove Danmark, såvel her i landet som i Norden.

All Remove Danmark har gennem de seneste 6 år gennemgået en betragtelig vækst, som har betydet en flerdobling af virksomhedens omsætning samt en anselig udvidelse af kundekredsen. En vækst, der har ført til udnævnelse som Børsens Gazelle-virksomhed i 2008, og Børsens Vækstvirksomhed i 2009.

Alt sammen noget, der udspringer af et stærkt konsulent- og serviceteam der, gennem et målrettet salgsarbejde og højt serviceniveau, har formået at viderebringe information til markedet om virksomhedens mere end 20 års erfaring i graffitibekæmpelse og imprægneringsløsninger til byggeriet.

Det er derfor vigtigt for os at orientere om, at All Remove Danmark i fremtiden er den eneste virksomhed i Danmark, som kan tilbyde vores unikke service indenfor graffitiforebyggelse med produktet PSS20®, et patenteret produkt, der primært består af miljøvenlige polysaccharider, som også findes som bestanddele i flere fødevareprodukter. Produktet, der har cementeret vores slogan gennem mange år:

”Graffitiens fjende nr. 1.”

Hertil kommer vores permanente imprægneringsprodukter med fornavnet Faceal®, som tilbyder unikke permanente imprægneringer, både med og uden farve til beton, natursten og træoverflader.

Produkter, der alle er inde i en rivende udvikling, da markedet i større og større udstrækning efterspørger permanente imprægneringer, på såvel lodrette som vandrette overflader.

I fremtiden vil vores kunder blive serviceret under navnet All Remove Danmark A/S (2010) i hele landet, hvor vi indtil videre har etablerede kontorer i Helsinge, Herlev, Odense og Vejle.

All Remove Danmark A/S ser frem til fortsat at kunne levere vores gode service og unikke produktsortiment til alle kunder i Danmark.

Eventuelle spørgsmål er velkomne på tlf. +45 70100707 eller e-mail: JN@Allremove.dk

Med venlig hilsen
All Remove Danmark A/S

Jess Nielsen
Adm. direktør