I denne uge afholder Dansk Betonforening igen den årlige ”Betondag”, hvor hele den danske byggebranche er inviteret.

All Remove vil også være til stede på udstillingen sammen med mere end 25 andre udstillere.

Eksempler på betonlasur
”Vi er tre medarbejder, der vil svare på spørgsmål og fremvise eksempler på, hvordan vi i All Remove beskytter store som små betonprojekter med forskellige former for imprægnering. Vi medbringer blandt andet betonprøver med forskellige eksempler på betonlasur, som flere og flere byggerier opnår fordele ved,” siger Juan Lopez, regionschef på Sjælland og Nordatlanten. Han møder op sammen med All Removes produktdirektør, Svend B. Hansen.

Spørg ind til betonprojekterne
”Mest af alt glæder vi os til at svare på spørgsmål fra entreprenører og arkitekter, der vil vide mere om mulighederne og fordelene ved vores imprægneringsløsninger. Vi har efterhånden opnået en meget stor erfaring med imprægnering af byggerier i Danmark, Sverige, på Færøerne og Island. Der er mange muligheder for både at beskytte beton, men også for at bruge betonlasur rent æstetisk. Vi tror, det vil overraske mange, hvilke muligheder der er,” siger Juan Lopez.

Dansk Betondag 2017 finder sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, fra torsdag den 5. til fredag den 6. oktober.