Der er fint indpakket beton i bagagen, når All Removes konsulenter i næste uge tager til Cannes for at være med på verdens førende bygge- og ejendomsmesse, MIPIM. Over 23.000 deltagere forventes at besøge messen, hvor der vil blive præsenteret omkring 77 nye ejendomsprojekter fra 26 lande.

”All Remove er til stede alle fire dage, og vi glæder os til at møde arkitekter og projektledere fra både ind- og udlandet. I samarbejde med Ambercon har vi fået udviklet farveprøver på små betonelementer, som vi glæder os til at vise frem,” siger regionschef, Juan Lopez.

Farveprøver og fotobøger i kufferten
Sammen med æskerne, der indeholder flere forskellige farveprøver på beton, er All Removes konsulenter udstyret med en lille stak opdaterede fotobøger. Bøgerne indeholder billeder fra både danske og udenlandske betonbyggerier, hvor der er blevet brugt betonlasur.

”Med den ekstra indpakning forsøger vi at vise, at beton ikke behøver at være råt og gråt. Betonlasur kan højne det visuelle udtryk i et byggeri markant. Selvom man ikke lige er i Cannes, skal man ikke holde sig tilbage, hvis man gerne vil se prøverne. Vi kommer gerne ud til virksomheder og viser frem, og vi deler også gerne ud af fotobøgerne,” slutter Juan Lopez, der både har fået lavet prøveæsker på dansk, engelsk, spansk, islandsk og færøsk.