All Remove Danmark A/S har besluttet at fusionere med det nu delejede rengøringsselskab med kaldenavnet ”All Remove Clean”.

Virksomheden All Remove Danmark A/S købte 50% af aktiviteterne i selskabet for lidt mere end et år siden, og i forlængelse af dette samarbejde har virksomhedernes ledelse fundet det lønsomt at lade den sidste ejerandel, ejet af Roelann Holding Aps., fusionere ind i det fortsættende selskab All Remove Danmark A/S.

All Remove Danmark A/S fortsætter med den nuværende adm. direktør som ansvarlig for virksomhedens samlede aktiver. Ligeledes forbliver ejerkredsen som hidtil de tre personer, som udgør de to tidligere stifter af: ”All Remove” og ”Sort til Hvid” (nu All Remove Clean) samt selskabets adm. direktør.

Det er ejernes opfattelse og forventning, at denne fusion vil medvirke til, at synergien mellem de to virksomheders serviceudbud i endnu højere grad vil kunne udnyttes til fordel for den kommende og ikke mindst den eksisterende kundegruppe samtidig med at der opnås en større fleksibilitet på tværs af virksomhedens kompetenceområder.

Når den endelige implementering har fundet sig tilrette inden for kort tid, er det med overbevisning, at All Remove Danmark A/S – med sit sammensatte udbud af services indenfor: kontorrengøring, ejendomsservice, graffitibekæmpelse med tilhørende abonnementsordninger, specialer i overflade imprægneringsløsninger samt diverse beton og træ-lasurfarve-imprægneringer – vil kunne bidrage med et unikt produktmiks, der med sine specieltilpassede facility løsninger appellerer til den større kompleksitet, der efterspørges fra markedet, hvor All Remove Danmark A/S i dag primært leverer sine løsninger.

Det er derfor med fornøjelse, at vi ser frem til fremadrettet at servicere vores kunder i hele Danmark under hovednavnet All Remove Danmark A/S.