I denne uge er All Removes afdeling på Sjælland flyttet til større lokaler. Flytningen skyldes virksomhedens vækst, som kræver større lagerplads og kantineforhold, flere mødelokaler og ikke mindst flere kontorpladser til den voksende administration.

”Vi har været glade for vores 20 år i Herlev, men vi har fået vokseværk og kan ikke længere være i lokalerne. Vi lønner nu mere end 130 medarbejdere, og eftersom vi længe har oplevet vækst inden for alle vores forretningsområder og det generelle arbejdsmiljø trængte til et løft, vidste vi, at en flytning måtte komme på tale,” siger adm. direktør, Jess Nielsen.

Hovedkontor i Glostrup
Det nye domicil på Sjælland kan fremover findes på Fabriksparken 23 i Glostrup. Lejemålet er på næsten 2.000 m2 fordelt på to etager og fremstår fuldstændigt nyrenoveret både indvendigt og udvendigt.

”Vi er overbeviste om, at flytningen vil give et boost og fornyet energi i hverdagen, og mest af alt ser vi frem til nu at have rammerne for vores fremtidige vækst også i Norden,” slutter Jess Nielsen.